АГАРИК БЛАЗЕИ ( Agaricus Blazei Murill )

 

ОПИСАНИЕ:

Едва ли има друга гъба, която да стимулира имунната система така добре, както Aгарик Блазеи. На конгреса по микология и фунготерапия, състоял се в Ню Йорк през 2006 година Агарик Блазеи е призната за най-перспективната гъба за лечение в онкологията и за употреба в герантологията.
Agaricus Blazei Murill произхожда от бразилските дъждовни гори. Местните я наричали „Гъбата на Бога” и я използвали като последно средство при сериозни заболявания. При тежки заболявания се използва предимно екстрактът.
Агарик Блазеи се прилага успешно при:
* Съпътстваща терапия на раково болни (гърда, яйчници, кожа, стомах, черен дроб, простата, черва, левкемия, мозък, метастази)
* Предпазване от рак
* Намаляване страничните ефекти от химио и лъчетерапията
* Възпаление на панкреаса
* За засилване на имунната система, при СПИН и други инфекции
* Отоци
* Автоимунни заболявания (мултиплена склероза, атопичен дерматит, автоимунен тиреоидит, лупус еритематодес, склеродермия, полиартрит)
* Заболявания на кожата
* При хепатит и за засилване на черния дроб
* Бронхит, астма, алергия
* Гастрит
* Диабет
* Високо кръвно налягане
* Стенокардия
* При проблеми с ерекцията при мъжете
* Мигрена
* Изтощение, хронична умора
* За забавяне стареенето
Агарик Блазеи съдържа много ценни витамини и минерали и има най-високо съдържание на полизахариди от всички познати лечебни гъби (преди всичко бета глюкан). В екстракта всички тези вещества се съдържат във висока концентрация. Съдържащите се вещества не само помагат на организма да унищожи онко клетките, но и забавят процесите на стареенето. Както пише в научната литература, гъбата Агарик особено силно стимулира имунната система. Приемането и довежда до нарастване броя и активизиране на клетките “естествени убийци” и на макрофагите, т.е. на клетките, които отговарят за унищожаването на бактерии и вируси и за изхвърлянето на чуждите вещества, както и за образуването на химичните вещества „куриери”, като интерферон, интерлевкин, които също взимат участие в отбранителните процеси.По този начин се потиска образуването на много видове рак.
Агарик Блазеи пречи на растежа на всички тумори и води до ремисия. Това негово действие е доказано при изследвания при левкемия, при рак на червата, белите дробове, половите органи, гърдата, панкреаса, простата, черния дроб. Като особено полезен се е доказал при неподлежащи на операция случаи на рак на черния дроб, цироза на черния дроб,рак на гърдата, както и при хепатит B и C. Това важи даже и в случаите, когато не е могла да бъде проведена нито химио, нито лъчетерапия. При повечето от пациентите бива доказано, че туморния маркер спада след няколко седмици, и те започват да се чувстват по-добре и то в случаи, при които официалната медицина не дава никакви надежди. Японски учени, изследващи рака, са потвърдили чудното и преди всичко бързо действие на тази гъба даже и при пациенти в последен стадий. Гъбата стимулира смяната на кръвта, а имунната система се стабилизира в кратък срок. Макар и още да не е добре позната в Европа, Агарик Блазеи е призната в Япония, Бразилия, Мексико, Уругвай и САЩ като гъба предотвратяваща рака, а в Япония даже е пусната официално като анти-раков медикамент.
Гъбата Агарик или нейния екстракт може драстично да намали вредните странични ефекти от конвенционалните терапии. Те спомагат за разграждането на отровните вещества, които се образуват в тялото в резултат на химиотерапията. При наблюдение на 100 пациента с рак на гениталиите е регистрирано чувствително намаляване на страничните ефекти (загуба на апетит, слабост, окапване на косата), а броя на естествените клетки – убийци се покачил значително.
Екстрактът от Агарик се прилага в САЩ, като съпътстващо лечение на болните от СПИН.

АГАРИК БЛАЗЕИ ( Agaricus Blazei Murill ) и ГАНОДЕРМА:

СЪДЪРЖА: В 1 капсула (250 mg. капсула):
Екстракт от Агарикус Блазей (Agaricus Extract) 80 %
Прах от органична Ганодерма луцидум (Рейши) 20 %
ОПАКОВКА: 90 капсули
НАЧИН НА УПОТРЕБА: От 3 до 4 капсули три пъти дневно с топла вода, преди хранене.

 

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com