АКАЙ БЕРИ ЕКСТРАКТ 75 МГ, 60 КАПСУЛИ Биохерба

 

 

ОПИСАНИЕ :

Acai плодовете са дребни плодове, които съдържат изключително полезни за организма вещества като множество антиоксиданти елементи и други хранителни вещества като незаменими мастни киселини, витамини А, C, E, минерали и микроелементи.

Плодовете на това акай се използват в лечението на различни заболявания и състояния, като остеоартритвисок холестерол, еректилна дисфункция, за намаляване на телесното тегло при затлъстяване, за елиминиране на токсините от организма и подобряване на общото здравословно състояние.

Според редица американски дерматолози, плодовете от акай могат да се използват в борбата с белезите на стареенето. Тези малки плодчета са богати на антиоксиданти, които елиминират свободните радикали, образуващи се в тялото и се борят с процесите на възпалението, които водят до преждевременно стареене. Освен антиоксидантите, акай съдържат и мастни киселини и аминокиселини, които също допринасят за защита на клетките от увреждания и така спомагат за забавяне на естествените процеси на стареене на клетъчно ниво.

Антиоксидантите, които се съдържат в Acai плодовете, известни като полифеноли, се делят на антоцианини, проантоцианидини и други флавоноиди. Най-основните антоциани в Acai са цианидин-3-гликозид и цианидин-3-рутинозид. Научните изследвания посочват мощното антиоксидантно действие на Acai и положителното влияние върху здравето. На меки капсули.

Състав: Акай Бери 20:1 Екстракт (Euterpe oleracea) (стандартизиран до 10% полифеноли).

 Препоръчителна употреба: Като хранителна добавка, приемайте една капсула на ден с вода.

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com