АЛОЕ ВЕРА(гел и сок), 1 000 ml

 

 

Описание на продукта:

Алое Вера често бива наричано още и „растение чудо” или „лек от природата”. Расте в райони с горещ и сух климат и прилича на кактус, но всъщност принадлежи към семейството на лилиите. Растението се прилага както в козметиката, така и в медицината, благодарение на множеството лечебни свойства, които притежава. То съдържа изобилие от аминокиселини, витамини и минерали. Алое Вера притежава основно освежаващи и тонизиращи свойства. Приеман вътрешно, екстрактът от растението подкрепя дейността на имунната система, подпомагайки естествените защитни сили на организма. Повлиява благотворно храносмилателната система и бъбречните функции. Действа силно антиоксидантно. Листата на Алое Вера изобилстват от манани, полиманан, антраквикон, антрони, лектини и С-гликозиди. Именно в листата на растението се съдържат всичките му ценни съставки, които подкрепят човешкия организъм. Алое е богато и на полизахариди, за които научно е доказано, че носят редица ползи за здравето. Този продукт на Nature’s Way е обогатен с патентован екстракт от полизахариди на Алое. Екстрактът от Алое на Nature’s Way е извлечен от органично отгледани видове, отрасли в чиста почва, без химически и изкуствено създадени вещества. Опаковката е специално създадена, с цел да се запазят всички хранителни вещества и да се избегне окисляване. Продуктът притежава сертификат за чистота и ефикасност.

Приложение:

Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес и за нормалното функциониране на имунната и храносмилателната системи.

Забележки:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Дозировка: От 30 до 240 ml Алое дневно, чисто или смесено с друг сок.

 

БЪДЕТЕ ОТГОВОРНИ !

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com