АЛОЕ ВЕРА(сок от цели листа), 1 000 ml

 

 

Описание на продукта:

Тропическото растение Алое Вера е типично за района на Северна Африка, но се култивира изкуствено в много страни по света. То е вечнозелено, а листата му са дълги, заострени и наподобяват тези на кактуса. Алоето обаче, принадлежи към семейство Лилии. Стъкловидната маса, която се отделя при сушенето на листата на растението, всъщност се нарича Алое. Алое Вера притежава освежаващи и антиоксидантни свойства. Използва се както в козметиката, така и в медицината. Още в далечното минало, сокът от Алое бил използван с редица лечебни цели. Приеман вътрешно, екстрактът от Алое въздейства основно върху имунната система. Растението съдържа редица аминокиселини, витамини и минерали, които подкрепят естествените защитни сили на организма. Съставът на растението притежава силен антиоксидантен ефект и подкрепя дейността на храносмилателната система.

Приложение:

Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес и за нормалното функциониране на имунната и храносмилателната системи.

Забележки:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани Дозировка От 30 до 240 ml Алое дневно, чисто или смесено с друг сок.

 

БЪДЕТЕ ОТГОВОРНИ !

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com