Антистрес и добро настроение

 

 

ОПИСАНИЕ:

 

Вегетарианска билкова формула със супер полезно действие върху нервната система!

Тонизира организма. Подсилва организма в периодите на умствено и психическо изтощение. Подпомага нормалното състояние на надбъбречните жлези.

Натуралната антистрес комбинация включва екстракти от ашваганда, сибирски женшен, лавандула и златен корен.

Ашваганда е изключителен адаптоген, който укрепва организма и допринася за повече жизненост. Успокояващите й свойства са много полезни при безсъние и тревожност.

Сибирският женшен укрепва физическите сили и увеличава психическата жизненост, помагайки на тялото да се адаптира към всеки тип стрес.

Лавандулата също е позната с успокояващите си свойства срещу нервност, безсъние, сърцебиене и др.

Екстрактът от златен корен тонизира и противодейства на умората, стреса и изтощението.

Въдейства успокояващо и напълно въстановява нервната система!

Най-силно засегнати от стреса, са надбъбречните жлези, които при чести тревожни ситуации могат сериозно да се увредят. Понижените функции на надбъбречните жлези могат да се разпознаят по следните показатели: нервност и раздразнителност, депресия, затруднена концентрация, умора, безсъние, апатия и др.

Разстроената функция на надбъбречните жлези е основна причина за появата на депресивни и тревожни състояния. Когато тази функция бъде въстановена, тревожните симптоми изчезват!

Антистрес и добро настроение възстановява състоянието на надбъбречните жлези и хармонизира дейността на всички органи и системи в тялото, благодарение на което вие отново се връщате към нормалния си начин на живот! Най-ефикасната и безопасна антистрес формула и отличен заместител на лекарствата с рецепта!

Natural Factors е най-голямата компания за производство на хранителни добавки в Канада. Нейните продукти се произвеждат от растения от собствени плантации, които се берат ръчно и още свежи се преработват. Компанията непрекъснато провежда лабораторни и клинични проучвания, за да гарантира безопастността и чистотата на всички сурови материали, които влага в хранителните си добавки!

Приложение:

Допринася за правилното функциониране на нервната система и за поддържане на нормалния жизнен тонус. Подпомага дейността на надбъбречната жлеза.

Забележки:

Не се препоръчва за бременни и кърмещи. Продуктът е подходящ и за деца над 6 години, като те трябва да приемат 1/2 от дозировката за възрастни. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани Дозировка По 2 капсули по 2 пъти на ден. Избягвайте да приемате преди сън.

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com