АТЕРОКЛЕФИТ БИО

 

 

ОПИСАНИЕ :

Не напразно наричат холестерина, който се отлага по стените на съдовете, «ръждата на живота». Обезобразените от холестеринови плаки съдове спират кръвотока, подобно на ръждясали водопроводни тръби. За да се предотврати съдова катастрофа, е необходимо редовно изчистване на съдовете, посредством надеждни растителни средства.

Изофлавоноидите на червената детелина почистват и защитават съдовете, понижават нивото на холестерина в кръвта. Всичко това, в съчетание с антихолестеринова диета намалява риска от развитие на сърдечно-съдови заболявания.

Какво Ви дава първият курс с Атероклефит® БИО? Към сърцето и мозъка потича кръв по вече почистени съдове. А чистите съдове означават здраво сърце.

Своевременно се погрижете за здравето на съдовете си – приемайте Атероклефит® БИО! Това ще ви помогне да понижите риска от възникване на сърдечно-съдови заболявания.

 Атероклефит® БИО e натурално средство и можe да се използва продължително, което е много важно при повишено ниво на холестерина. Атероклефит® БИО не е лекарство и няма странични действия.

Ефективността на препарата Атероклефит®е потвърдена от клинични изследвания, проведени в Пятигорска Държавна академия и Алтайски Държавен медицински университет. В резултат на проведените клинични изследвания достоверно е установено понижение на нивото на холестерина в кръвта, благоприятни изменения в липидния обмен, намаляване на такива симптоми на съдови разстройства, като виене на свят, сърцебиене, шум в ушите. При това, за разлика от широко приложимите при атеросклероза статини, при използване на препарата Атероклефит® до днес странични ефекти не са констатирани.

ПРИЛОЖЕНИЕ :

За възрастни по 1 капсула 2 пъти дневно по време на хранене. Продължителност на приема — 1 месец. Препоръчва се приема да се повтори 3–4 пъти годишно.

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803Mobile: 089/8 424 064e-mail: janin@janin-bilki.com