БИО БРАШНО ОТ ГРОЗДОВИ СЕМКИ

 

 

ОПИСАНИЕ :

 

Има хора, които се справят лесно в напрегнати ситуации. Но болшинството от нас дори не усещат как напрежението и негативните емоции постепенно проникват в съзнанието ни, обременявайки нормалното функциониране на организма.
А хората, чието кръвообращение не е достатъчно добро са най-лесните жертви на стреса.
Но как да се справим с този проблем ако нямаме достатъчно време за спорт, йога, медитация, забавления или контакти?

От векове се смята, че гроздето, подобно на меда, има лечебни свойства, тъй като активните му съставки проникват лесно в кръвта и бързо се усвояват от организма, като подобряват периферното кръвообращение и възстановяват изгубената активност на капилярите и кръвоносните съдове.
Благодарение на веществото проантоцианидин, съдържащо се в гроздето, в организма се изгражда устойчивост на стрес и сърдечно-съдови заболявания.
Пример за това са французите – едни от най-големите консуматори на червено вино и едни от най-здравите и позитивни нации в света.

Още по-полезни са гроздовите семки. Сухият им екстракт има многократно по-силно действие от витамин С и по-мощни противовъзпалителни качества от аспирина.

Начин на използване: Заменете 7% от необгодимото Ви брашно с био брашно от гроздови семки. Може да бъде използвано за хляб, рула, пица, торти, супи, десерти или може да бъде добавено към кисело мляко, зърнени храни, извара и др.
БЪДЕТЕ ОТГОВОРНИ !

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com