БРИЛИАНТ ЛУК – горене на мазнини 563 mg.

 

ДЕЙСТВИЕ:

Специалната формула на „Брилиант Лук” за отслабване е създадена от Fact Products, Inc, USA на основата на натурални съставки. Тя помага за бърза, природосъобразна и трайна редукция на теглото. Съставките са: зелен чай, свързана линолеинова киселина, ракитник, Л-карнитин, екстракти от Капсикум ануум и Гимнема Силвестре и витамините В6 и В12.
Зеленият чай се използва за отслабване от незапомнени времена, за ускорява обмяната на веществата.
Свързаната линоленова киселина CLA притежава свойството да изгаря мазнините, да подпомага натрупването на мускулна маса и да подобрява общото здравословно състояние на организма.
Ракитникът (облепихата) е билка, която оказва голямо влияние върху обмена на мазнините в организма и снижава концентрацията на холестерол в кръвта. Препоръчва се за любителите на пикантните и мазните храни, тай като предотвратява заболявания на стомашно-чревния тракт.
L-карнитинът пренася мастните киселини в местата, където те изгарят – митохондрина и така стимулира производството на енергия от трупащите се в организма мазнини.
Гимнема Силвестре е растение, което прилича на нашата лоза, но вирее в горските масиви в Индия. Помага за регулиране на кръвната захар и притежава необикновеното свойство да потиска вкуса на сладки храни и желанието да се яде повече сладко. Екстрактът Гимнема Силвестре намалява метаболитния ефект на захарта, като предотвратява усвояването на захарните молекули от червата по време на храносмилането.
Капсикум ануум или екстракт от люти чушлета влияе положително на работата на храносмилателната и отделителните системи. Стимулира кръвообращението и обмяната на веществата и по този начин способства за изгарянето на мазнините и извеждането на токсините, които се натрупват в дебелото черво.

СЪДЪРЖАНИЕ:

В 1 капсула:
Зелен чай (екстракт): 150 mg.; дневна доза: 600 mg.
Свързана линоленова киселина (CLA): 300 mg.; дневна доза: 1200 mg.
Ракитник (пудра от сок): 50 mg.; дневна доза: 200 mg.
Л-карнитин (тартрат): 10 mg.; дневна доза: 40 mg.
Капсикум ануум (екстракт): 25 mg.; дневна доза: 100 mg.
Гимнема Силвестре (екстракт): 25 mg.; дневна доза: 100 mg.
Витамин В6 (пиридоксин HCI): 2 mg.; дневна доза: 8 mg.
Витамин В12 (цианокобаламин): 6 mg.; дневна доза: 24 mg.
Други съставки: Желатин (капсула), микрокристална целулоза, магнезиев стеарат, силиций.

ОПАКОВКА:

30 капсули

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Специалната формула е създадена от натурални съставки, за да Ви помогне да редуцирате теглото си бързо и природосъобразно. Спомага за здравословно отслабване и поддържане на добра форма.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Да се приемат по 1-2 капсули, два пъти на ден с пълна чаша вода, за предпочитане 1 час преди хранене.
Забележка: Не се препоръчва за бременни, кърмещи и деца. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com