БРОНХО ПАМ

 

 

ОПИСАНИЕ :

 

Бронхо Пам е билкова хранителна добавка, която оказва благоприятен ефект върху белодробната структура и функцията на белодробната, както и на имунната система.

За ефективна билкова рецепта трябват опит, качествени билки и години изследвания. Чаят съдържа ехинацея и цитрусова мащерка.

Бронхо Пам е иновационен природен продукт, включен в множество международни научни разработки. Изобретателят му д-р Памуков създаде нов вариант с ехинацея за Вашата имунна система. В новия Бронхо Пам сме създали: отличен ботанически подбор от билки в сътрудничество с водещи специалисти от БАН и увеличен размер на нашата опаковка с 50%, който е съобразен с оптималните дози на действие.

Д-р Димитър Петров Памуков е български лекар, спечелил популярност като един от създателите на научната фитотерапия в света. Научните му изследвания и билкови продукти печелят престижни международни награди, сред които и вимпела на “Държавната администрация за традиционна китайска медицина”, получен извън Китай само от малцина водещи фитотерапевти. Опитът му датира от 1942 г. и през 1975 г. създава и ръководи първата по рода си в България “Научно-практическа база по фитотерапия” към Министерството на здравеопазването, която е и една от първите и водещи в света. Билковите продукти на д-р Памуков с търговска марка “Пам” са продавани в много държави. Книгите му, сред които е и “Природна аптека”, са издавани на няколко езика с общ тираж над 2 милиона бройки.

 

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com