ВИСТАБЕН – 24 капсули от 515 мг.-(Sintal Group)

 

 

ОПИСАНИЕ :

Мултивитаминнa добавка с Гинко билоба, витаминии минерали,  богатa на есенциални мастни киселини, линолова киселина и α -линоленова киселина. ВИСТАБЕН има подпомагащо действие, насочено към защита на зрителния нерв, понижаване и поддържане на очното налягане. Полиненаситените мастни киселини са основни компоненти на клетъчните мембрани, a Гинко билоба спомага за подобряване на зрителнитe функциии, най-вече зрителното поле.

СЪДЪРЖАНИЕ :

EPA и DHA – Омега 3 мастни киселини спомагат за защита на клетъчните мембрани. DHA са от съществено значение за структурата и функцията на зрителната система.

Витамин А -играе съществена роля за функцията на ретината.

Витамин С играе сложна роля в централната нервна система c пряко действие върху метаболизма на невротрансмитерите.

Витамин Е- признат за най-мощният антиоксидант. Предпазва клетките от увреждане, забавя окисляването на липидите  и образуването на свободни радикали в организма.

Витамин Б група – от съществено значение за правилния метаболизъм на нервната система, насърчават  производството на енергия и повишават  устойчивосттa към стрес.

Селенантиоксидантc активно действие насочено срещу образуването на свободни радикали.

Фолиева киселина - спомага за активизиранeтo  на клетъчния растеж; има ключова роля в усвояването на останалите витамини от група В и най-вече витамин В12. 

Цинк - може да забави прогресията на болести, свързани с невро- очнитe структури, като например на ретината и зрителния нерв

УПОТРЕБА:

По 2 капсули на ден първите 10 дена и по една капсула дневно в продължение на 60 дни. Ако приемате антикоагуланти, следва да упражните краткосрочен прием – по една таблетка дневно. Ефективността на продукта да се оцени десет дни след началото на приема.

БЪДЕТЕ ОТГОВОРНИ !

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com