Витамин С с Шипка, VITAMIN C & Rosehip, 100 капсули, 450 мг, Биохерба

 

 

ОПИСАНИЕ :

Витамин С играе огромна роля в подсилването функциите на имунната система. Като антиоксидант, Витамин С помага за неутрализиране на свободните радикали в клетките. Средно дневни потребности
Определените потребности от витамин С в различните страни са в границите 40-80 мг дневно. Според българските физиологични норми за хранене за възрастни мъже и жени те са 70 мг. Международно приетите референтни стойности за средно дневни потребности от витамин С за възрастни, независимо от пола, са 60 мг.

Добавката действа изключително благоприятно на имунната система. Спомага за подобряване на дейността на белите кръвни телца, които от своя страна имат функцията да откриват и разрушават вирусите, бактериите и злокачествените образувания. Витамин С е изключително важен оксидант, който усилва действието на други антиоксиданти като всеизвестните ни витамини А и Е,  допринасяйки за важната полза посочена на първо място. Има принос за нормалното образуване на колаген и нормалната функция на костите, хрущялите, кожата и кръвоносните съдове и абсорбацията на некръвното желязо. Храната, която е най-богата на витамин С е шипката – високовитаминен източник, съдържащ още танини, пектини и много други полезни вещества. Комбинацията на витамин С и другите съставки в плодовете от шипка стимулират образуването на червени кръвни клетки, засилва многократно съпротивителните сили на организма и повишава работоспособността. Тя е изключително полезна за укрепване на сърцето и кръвоносната система.

Състав на една капсула

Витамин С + шипки – 450mg.

Начин на употреба и дозировка

Като хранителна добавка приемайте по една капсула  дневно с вода преди хранене.

ОПАКОВКА:

100 таблетки.

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com