ГРОЗДОВО СЕМЕ (Natural Factors)

 

 

ОПИСАНИЕ :

 

Изследванията показват, че приемът на екстракт от гроздови семена може да помогне дори в случаите на алергии. Този ефект се дъжи на проантоцианидините, които инхибират освобождаването на хистамин.

Съставът на гроздовото семе е богат на вещества, противодействащи на уврежданията, причинени от свободните радикали.

Екстрактът от грозодово семе:

 Поддържа нормалното състояние на сърдечно-съдовата система

Намалява риска от запушване на кръвоносните съдове

Поддържа зрението

Повишава нивата на витамин С на клетъчно ниво

Освежава и предпазва кожата от преждевременно стареене

Екстрактът от грозодово семе на канадската компания Natural Factors е стандартизиран до 95% полифеноли и 85% проантоцианидини! Той притежава силно антиоксидантно, антибактериално, противовъзпалително и антиалергично действие. Създаден е на основата на пресни, генно немодифицирани семена, отделени при производството на сока от грозде. Този метод използва вода и ултрафилтрация, без намесата на неорганични разтворители и алкохол, което гарантира високо съдържание на полифеноли в съотношение 100:1.

Приложение:

Екстрактът от гроздово семе допринася за поддържане на нормалното състояние на кожата, съединителната тъкан и кръвоносните съдове.

Забележки:

Консултирайте се с лекар ако приемате медикаменти, влияещи върху агрегацията на тромбоцитите. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани.

Дозировка:

По 1 капсула 2 пъти дневно.
БЪДЕТЕ ОТГОВОРНИ !

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com