ДХЕА Dhea – 25 mg. 30 к. ( Swanson Health Products )

 

 

ОПИСАНИЕ:

Определящите възрастта ползи, Ви помагат да изглеждате и да се чувствате в най-добра форма.
Чудесни за сила на костите, сексуална енергия и т.н. Естествен тестостерон и предшественик на естрогена.
Свансон DHEA oсигурява широка гама от подмладяващи ползи за жени и мъже, от здравина на костите до сексуална енергия и цялостна жизненост. Това е естествен предшественик на естроген и тестостерон. Всяка капсула осигурява 25 мг. DHEA. Преоткрийте жаждата си за живот с определящата възрастта хормонална терапия на DHEA.
Дехидроепиандростерон (ДХЕА) се произвежда по естесвен начин в надбъбречните жлези. Производството му достига своя максимум на 25-годишна възраст и след това постепенно намалява. DHEA се използва за да се увеличи производството на тестостерон и на инсулиноподобния растежен фактор 1 (IGF-1), за подобряване на действието на имунната система и умствената дейност.
DHEA – е много ефективен. По време на прием се достигат изненадващи резултати, като: загуба на тегло, изгаряне на мазнини, увеличaване обема на мускулите и …. хората дори започват да изглеждат по-млади. ДХЕА също така оказва положително влияние върху поддържането на нормално кръвно налягане и поддържане на нивото на кръвната захар в рамките на нормалното. Продуктът подобрява здравословното състояние и предпазва от болести, като затлъстяване, остеопороза, синдром на хронична умора, депресия, повишава настроението и физическата активност, подобрява състоянието на много органи и тъкани, в това число и на кожата.
Кой се нуждае от DHEA и какви са симптомите му на дефицит?
Тъй като с възрастта се намаля производството на дехидроепиандростерон при хората над средната възраст е доказано, че приемът на DHEA води до невероятни резултати. Забавя процеса на стареене. При културистите и други спортисти се постигат високи резултати в изграждането на мускулите и изгарянето на мазнини. Тоест получава се релефна мускулатура. Също така нараства мускулната активност (издържливостта). DHEA увеличава чувствителността на клетките към инсулина и неутрализира разрушителното действие на хормона кортизол.

СЪДЪРЖА:

Доза 1 капсула:
Количество в доза % дневна стойност
DHEA (дехидроепиандростерон) 25 мг. *
* Дневната стойност не е установена.
Други съставки: Оризово брашно, желатин, магнезиев стеарат.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Като хранителна добавка, вземайте по една капсула на ден с вода или както е препоръчано от Вашия медицински специалист.
Ако се използва правилно DHEA е безопасен. Правилната дозировка може да се променя спрямо нуждите на всеки човек, ето защо преди употреба се препоръчва консултация със специалист.
На мъжете и жените над 45 годишна възраст обикновено се предписва 50 мг. и 100 мг. Тъй като по-младите хора произвеждат в по-голямо количество дехидроепиандростерон DHEA, естесвено е при тях дозировките да са по-малки 25-50 мг.
ВНИМАНИЕ: Не предназначени за употреба от лица на възраст под 18 години.
Не използвайте, ако сте бременна или кърмите.
Не се препоръчва за жени под 35-годишна възраст.
Да не се превишава препоръчаната дневна порция.
ДА СЕ ДЪРЖИ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА.

БЪДЕТЕ ОТГОВОРНИ към себе си !<em

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com