ЕКСТРАКТИ на Д-р ГЕОРГИЕВ

 

 БАБИНИ ЗЪБИ ЕКСТРАКТ 300 мл.

ОПИСАНИЕ:

За какво е полезен екстракта от бабини зъби “Д-р Георгиев” :
– Повишава потентността.
– Повишава издръжливостта.
– Улеснява натрупването на мускулна маса.
– Подпомага изгарянето на мазнини.
Напрегнатото и натоварено ежедневие неминуемо довеждат до много допълнителни проблеми, много от които не осъзнаваме, че са причинени именно от стрес. Един от тях е драстичното намаляване на сексуалното желание, което от своя страна довежда до влошаване на качеството на сексуалния живот или до тоталната липса на такъв, а качественият и чест интимен контакт с партньора е едно от най- добрите средства за понижаване нивата на стрес и ето че навлизаме в един омагьосан кръг, от който често и по ред причини ни е невъзможно да се измъкнем. На много мъже им е трудно и имат проблем като : еректилна дисфункция, липса на либидо или бърза еякулация.

Cъcтaв:

eĸcтpaĸт oт тpибyлyc тepecтpиc (бaбини зъби), вeщecтвa, peгyлиpaщи ĸиceлиннocттa, лимoнeнa ĸиceлинa, ĸoнcepвaнти – ĸaлиeв coбpaт и нaтpиeв бeнзoaт.

Haчин нa пpиeм:

Πийтe пo 10 ml дo 20 ml пpeди xpaнeнe. Дoзaтa oт 10 ml cъдъpжa 9,99 g вoдeн eĸcтpaĸт нa тpибyлyc тepecтpиc, a тaзи oт 20 ml – 19,98 g.

 

 Екстракт от Магарешки бодил „Д-р Георгиев“ 300 мл

Изображение към продукта ЕКСТРАКТ ОТ МАГАРЕШКИ БОДИЛ 300 мл ДР. ГЕОРГИЕВ

 Описание:

Екстрактът от магарешки бодил (Onopordum acanthium) е богат на флавоноиди и най-вече на силимарин – силен противотоксичен агент, който подпомага детоксикацията на организма и елиминирането на свободните радикали. Екстрактът от Магарешки бодил подкрепя функциите на черния дроб и процесите на регенерацията му. Подобрява състоянието на кожата. Допринася за правилното функциониране на простатата и повишава потентността. Силен антиоксидант с изразено тонизиращо и укрепващо действие. Подобрява състоянието след циpoзa и xpoничeн xeпaтит, пpичинeни oт злoyпoтpeбa c aлĸoxoл, aвтoимyннo зaбoлявaнe или виpycи.

Магарешкият бодил е верен приятел на атлетите, целящи да покачат мускулна маса, защото билката овладява високите нива на холестерола, които може да причини високопротеиновата диета и повишава протеиновия синтез. Може да бъде и ефективно средство срещу страничните ефекти от свободното свръх производство на тестостерон като косопад и акне (поради повишаване на производството на кератин, от който загрубява и се запушва кожата).

 • За правилното функциониране на простата
 • За повишаване на потентността
 • Чернодробна детоксификация и здраве
 • Превенция срещу рак на простата
 • Спомага за понижаването на холестрола, подобрява мускулният тонус
 • Превенция срешу диабет
 • Превенция срещу камъни в жлъчката
 • Антистареещ ефект

Препоръчителна доза за дневен прием – 30ml дневно, три пъти по 10ml, 30 минути преди хранене.

Съхранение: на сухо и защитено от пряка слънчева светлина място. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се консумира в рамките на 30 дни.

Мурсалски чай Екстракт „Д-р Георгиев“ 300 мл

 

 Описание:

Съдържа 22 изключително важни за човешкия организъм елемента, включително най-важният от антиоксидантната защита на организма Селен. При недостиг на този минерал възниква сериозен дефицит в имунната система – клетките стават безпомощни пред вирусите, които безпрепятствено ги превземат. Цинкът помага за по – пълното усвояване на всички останали елементи.

Мурсалският чай се използва пълноценно за:

 • Цялостно укрепване на организма.
 • Подсилване на имунната система.
 • Изчистване на организма от токсини.
 • Забавяне стареенето на клетките.
 • Предпазване от настинки и грип.
 • Подобряване мъжката потентност.
 • Подпомагане при репродуктивни проблеми.
 • Предпазване от високо кръвно налягане, инфаркт и инсулт.
 • Подобряване функцията на ендокринната система и панкреаса (при диабет, панкреатит и др.)
 • Укрепване костите, помага срещу остеопороза.
 • Балансиране на нервната система.
 • Подобряване на зрението – полезен за очите.
 • Успешно подпомагане при чернодробни заболявания.
 • Мощен диуретик с незабавно действие – полезен при проблеми с бъбреците, простатата и
 • затрудненото уриниране.
 • Успешно справяне при дихателни заболявания и анемии.

Препоръчваме употребата на Мурсалски чай Екстракт за по – пълноценно усвояване на всички

полезни и необходими на организма елементи до 98%! Обикновеният чай извлича само до 7 %

от елементите поради специфичната структура на билката.

Състав: воден екстракт от Мурсалски чай (Sideritis Scardica Griseb), регулатор на киселинността, лимонена киселина; консерванти: калиев сорбат, натриев бензоат.

Препоръчителна доза за дневен прием:

От възрастни 10ml – 15ml. Деца до 7г – след консултация с лекар. Деца 7г-14г – след консултация с лекар или 1ml/7кг телесно тегло макс. 10ml дневно. Приема се сутрин преди хранене. Продуктът може да се приема целогодишно без прекъсване.  Препоръчителната доза от 10ml продукт съдържа 9,99g воден екстракт от Мурсалски чай. Препоръчителната доза от 15ml продукт съдържа 14,99g воден екстракт от Мурсалски чай. Да не се превишава препоръчаната дневна доза!

Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за деца! При бременност и кърмене, преди употреба се консултирайте с Вашия лекар! Като всички течни натурални продукти, може да има лека утайка. Разклатете преди употреба. Не се препоръчва на лица алергични към някоя от съставките.

Съхранение: на сухо и защитено от пряка слънчева светлина място. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се консумира в рамките на 30 дни.

Екстракт от корен Кръвен здравец „Д-р Георгиев“ 300 мл

 Описание:

Екстракт от корен Кръвен здравец (radix geranium sanguineum L) има тонизиращо и имуностимулиращо действие. Той неутрализира агресивното действие на свободните радикали, натрупани в организма вследствие на жизнената дейност и излагането на токсични влияния. Подпомага работата на кръвотворната система като стимулира производството на червени кръвни тела. Подобрява преноса на кислород на клетъчно ниво.

Вековният опит показва, че това растение дарява здраве, бодрост и дълголетие. Физиологично активните вещества от корените на кръвен здравец стимулират производството на кръвните клетки. Една част от белите кръвни телца (лимфоцитите) изграждат имунната система. Тя защитава организма от чуждите “агенти” – вируси, бактерии, гъбички, ракови клетки. Ето защо здравецът дарява здраве. Червените кръвни телца са носители на хемоглобина. Когато той е в достатъчно количество и е с добро качество, човекът е бодър, силен и трудоспособен. Корените на кръвния здравец са богати на мощни антиоксиданти, които способстват за прочистването на организма от токсините, които се натрупват в него. Това е основната причина, поради която антиоксидантите забавят в значителна степен процесите на стареене в организма. Той стимулира кръвотворенето и най-вече растежа на лимфоцитите. Екстрактът от коренища на кръвен здравец може да бъде прилаган без прекъсване за по-дълъг период от време.

Коренища на кръвен здравец (radix geranium sanguineum L) имат изразено антиканцерогенно действие от някои синтетични химиотерапевтици. Поради мощната стимулация на кръвотворенето не се наблюдава падане на левкоцитите под критичен минимум, както и анемични състояния, организмът се “очиства” бързо от натрупващите се от лъчетерапията токсини в него. Лъчетерапевтичния курс се понасят по-леко.

 • Тонизира и имуностимулира
 • Неутрализира свободните радикали, изчиства организма от натрупаните токсини
 • Стимулира производството на червени кръвни тела
 • Повишава нивото на хемоглобин, подобрява кръвните показатели
 • Подобрява преноса на кислород
 • Антиканцерогенно действие 

Препоръчителна доза за дневен прием: 30 ml дневно, разделена на 3 приема – сутрин, обед и вечер, 30 минути преди хранене.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза! Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за деца! Като всички течни натурални продукти, може да има лека утайка. Разклатете преди употреба. Продуктът е предназначен за лица над 18 годишна възраст! Да не се приема по време на бременност и кърмене. Не се препоръчва за лица, алергични към някоя от съставките. Преди прием при нисък хемоглобин, след оперативна интервенция, лъчетерапия и химиотерапия – консултация с личен, лекуващ лекар.

Съхранение: на сухо и защитено от пряка слънчева светлина място. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се консумира в рамките на 30 дни.

Екстракт от Корен от Глухарче „Д-р Георгиев“ 300 мл

 

 

Описание:

В  народната медицина отдавна глухарчето се счита за “еликсир на живота”. Ефективно средство за всички видове очни проблеми. Екстрактът от корен на глухарче “Д-р Георгиев” се използва за подпомагане лечението на конюнктивит, гърло и всички заболявания, свързани с колики и зачервяване. Има антивирусен ефект. Възбужда апетита, действа жлъчегонно, при хроничен запек, алергични заболявания, подагра, заболявания на далака, при нефролитиаза, метеоризъм, хемороиди, панкреатит, цистит, ожулвания и недостиг на витамини. Прекрасно средство при простудни заболявания, кашлица, кожни обриви, акне, ревматизъм, проблеми на лимфната система, възпалена трета сливица, затлъстяване, захарен диабет, заразяване с хелминти. Екстрактът от корен на глухарче се използва при  анемия и умора , има тонизиращ и седативен ефект върху нервната система, нормализира съня. При проблеми на сърдечно-съдовата система и при атеросклероза този корен подобрява храненето  на сърдечния мускул. Използва се и като жлъчегонно,  леко слабително, диуретично, седативно, антипиретично, против изпотяване, отхрачващо средство. Коренът на глухарче често се използва и от хора с онкологични проблеми, след консултация и/или препоръка от лекуващ лекар.

Има тонизиращ и седативен ефект върху нервната система. Използва се при анемия и умора.
Ефективно средство за всички видове простудни заболявания. Има антивирусен ефект
Подобрява храненето  на сърдечния мускул при проблеми със сърдечно-съдовата система и атеросклероза.

Предимството на ЕКСТРАКТ КОРЕН ОТ ГЛУХАРЧЕ “Д-Р ГЕОРГИЕВ” е, че не съдържа алкохол, добавена захар и посладители.

Състав : воден екстракт от корен на глухарче (Radicis Taraxacum), регулатор на киселинността, лимонена kиселина; консерванти: калиев сорбат, натриев бензоат. Препоръчителна доза за дневен прием: 10 ml до 20 ml преди хранене (закуска или обед). Препоръчителната доза от 10 ml продукт съдържа 9,99 g воден екстракт от корен на глухарче (Radicis Taraxacum). Препоръчителната доза от 20 ml продукт съдържа 19,98 g воден екстракт от корен на глухарче (Radicis Taraxacum).

Да не се превишава препоръчаната дневна доза! Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за деца! Като всички течни натурални продукти, може да има лека утайка. Разклатете преди употреба. Продуктът е предназначен за лица над 18 годишна възраст! Не се препоръчва на лица алергични към някоя от съставките. Преди употреба самостоятелно или в комбинация с лекраствени препарати – консултация с лекуващ, личен лекар.

Съхранение: на сухо и защитено от пряка слънчева светлина място. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се консумира в рамките на 30 дни.

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com