Епимедиум-Разгонен козел) 500 mg х 60 капс. – за поддържане на нормалната сексуална активност у мъжете

 

ОПИСАНИЕ :

Екстрактът от епимедиум е изключително мощен естествен афродизиак. Увеличава сексуалното желание и подобрява представянето, без странични ефекти. Природна алтернатива на виаграта. Усилва сексуалната мощ, като за разлика от виаграта няма никакви вредни странични ефекти.

 Еректилна дисфункция или импотентност – това е състояние, при което мъжът не успява да достигне и/или да поддържа ерекция по време на сексуалната активност. Най-ефикасно сред тях е екстрактът от билката разгонен козел или както е известна още – епимедиум.

Епимедиумът е една от най-популярните китайски билки за поддържане на здравословна сексуална активност. В листата на растението се съдържат биологично активни фитохимикали, които разширяват кръвоносните съдове и по естествен начин подобряват притока на кръв към пениса, спомагайки за поддържане на пълноценна ерекция.

Епимедиум / разгонен козел е естествен афродизиак, който повлиява положително сексуалното представяне в случаите на еректилна дисфункция и преждевременна еякулация.

Епимедиум / разгонен козел е източник на икариин – активно вещество, съдържащо се в листата на билката, на което основно се дължи положителния й ефект върху сексуалната мощ. Икариинът е признат като №1 природно средство срещу еректилна дисфункция и слабо полово влечение. Действието на икариина наподобява ефекта на конвенционалните лекарства, но за разлика от тях, приемът на икариин не е свързан със сериозни странични ефекти.

Епимедиум / разгонен козел подпомага синтеза на ключови невротрансмитери, важни за сексуалната възбуда. Подпомага увеличаването на нивата на азотния окис, благодарение на което съдовата мускулатура се отпуска, а притокът на кръв към пениса се увеличава. Допринася за инхибиране на ензима PDE5, който според много изследвания блокира нормалната ерекция и притока на кръв към пениса.
Продуктът съдържа премиум екстракт от билката епимедиум, стандартизиран до 10% икариин – активната съставка в билката, която се препоръчва при еректилна дисфункция и понижено либидо.

Освен че благоприятства сексуалните способности, Епимедиум има приятен тонизиращ ефект, спомага за намаляване на физическата и психическата умора.

Сексът има важно значение за стабилната връзка между партньорите и поддържане качеството на живот. С помощта на продукта на Nature’s Way, вие отново ще можете да се радвате на прекрасни интимни отношения с партньорката си и да се чувствате отлично!

Епимедиум не съдържа ГМО (Non-GMO Project Verified). Съставът му е гарантиран със сертификат от Tru-ID – компания, удостоверяваща липсата на фалшификати в храните и натуралните продукти.

 

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:
Епимедиум 500mg 1000 mg

Екстракт (от надземни части), стандартизиран до 10% икариин

Растителна капсула.

Не съдържа: Изкуствени оцветители, аромати, консерванти, царевица, млечни продукти, глутен, соя, сол, захар, пшеница, мая или ГМО.

Хранителна добавка, 60 V- капсули

Дозировка и приложение

 Приложение: допринася за защита на клетките от оксидативен стрес, за нормалната функция на белите кръвни телца, имунната и сърдечно-съдовата системи.

 

УПОТРЕБА :

По 1 капсула 2 пъти на ден.

 

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803Mobile: 089/8 424 064e-mail: janin@janin-bilki.com