ЗДРАВО ГЪРЛО ( ЧЕРЕША )

 

 

ОПИСАНИЕ :

 

Ехинацеята е растение с изключителни имуномодулиращи свойства, дължащи се на фенолните съединения в състава й. Ехинацея стимулира клетките, които се борят с чуждите нашественици, като бактерии или вируси и действа силно противовъзпалително. Екстрактът от ехинацея стимулира имунната система и противодейства при инфекции на горните дихателни пътища. Може да се използва и срещу инфекции на долните пикочни пътища. Ехинацеята е въведена в медицинските практики на САЩ още през 1880 г., когато все още не е имало сулфонамиди (синтетични антимикробни лекарствени средства). Днес тя има широка употреба както в САЩ, така и в Европа.

Продуктът Здраво гърло+силен имунитет облекчава инфекциите на горните дихателни пътища и елиминира болката и дискомфорта в гърлото. Препоръчва се приемът му да започне още при първите симптоми на възпаление на гърлото!

Приложение: По удобен, лесен и вкусен начин допринася за поддържане на нормалното състояние на гърлото и имунната система.

Забележка: Приемът на цинк може да причини дефицит на мед. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка и приложение:  За възрастни: По 2-3 таблетки за смучене дневно след  хранене, няколко часа преди или след приемането на други медикаменти.
БЪДЕТЕ ОТГОВОРНИ !

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com