ЗЕЛЕНО КАФЕ СЪС ЗЕЛЕН ЧАЙ & МАЛИНА КЕТОНИ

 

 

ОПИСАНИЕ:

Една от най – иновативните формули за отслабване. Само сега можете а опитате зелено кафе съчетано с невероятните свойства на зеленият чай, малина кетоните и хромът пиколинат.
 

За постигане на максимални резултати, съчетавайте тази хранителната добавка с физически упражнения и здравословна диета.

За максимални резултати в тежката борба с излишните килограми, Суонсън се е постарал да Ви предложим уникланата формула за това. Тя се базира на множество научни изледвания. В нея успешно са съчетани екстракт от зелено кафе на зърна, Razberi-K ® (малина кетони), екстракт от зелен чай и хром пиколинат.

Комплексът на Суонсън (Swanson) Зелено кафе със зелен чай и малина кетони (Green Coffee Complex with Green Tea and Raspberry Ketones) е формула, предлагаща най-бързо постигане на перфектното тегло. Този пордукт не е само уникален, но е и на най-добра цена. Всяка една от съставките има своите собствени предимства. Съчетани заедно те осигуряват синергичен ефект, който дава най-добри резултати. Комплексът ви гарантирана стабилност и последователност. С него не се получава йо-йо ефект. Това, което тази добавка ще ви даде не можете да намерите в нито една друга. Само сега и за първи път тройна сила в борбата срещу излишните килограми.

Доза в една капсула:

Хром (от хром пиколинат) 500 мкг 417%

Екстракт от зелено кафе на зърна (Кафе арабика)(стандартизиран до 50% хлорогенна киселина) 400 мг

Razberi-K ® Малина Кетони [4 - (4-хидроксифенил) бутан-2-едно] 100 мг

Екстракт от зелен чай (Camellia Sinensis) (листа)(стандартизиран до 98% полифеноли) 50 мг

Други съставки: Хипромелоза (растителен капсула), ориз, брашно, може да съдържа една или и две от следните съставки: магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Начин на употреба: Като хранителна добавка, взимайте по една веге капсула два пъти на ден с вода.

ВНИМАНИЕ: Ако сте бременна или кърмите не приемайте този продукт. Ако приемате някакви лекарства по рецепта се консултирайте с лекар преди употреба. Хромът може да повиши чувствителността към инсулин и да повлияе на нивата на глюкозата, поради тази причина диабетици и хипогликемици трябва да се консултират с лекар, преди да използват този продукт.

ЗАБЕЛЕЖКА: Този продукт съдържа приблизително 16 мг естествено срещащ се  кофеин.

Производител: Swanson Health Products.

 


БЪДЕТЕ ОТГОВОРНИ !

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com