ИМУНИТЕТ (Immunity) – 275 mg., 90 к. ( Organic India )

 

ОПИСАНИЕ:

Смес от био сертифицирани индийски билки, отгледани без пестициди. По естествен и здравословен начин подобрява имунитета като се бори със свободните радикали, елиминира токсините. Богатите на антиоксиданти билки пречистват черния дроб, намаляват стреса и енергизират организма.
Тази билкова комбинация осигурява мощно подкрепа на организма в борбата му със свободните радикали, токсините от околната среда и стреса. Подпомага засилването имунитета на организма, чрез благотворно повлияване на процесите на детоксикация и подкрепа на черния дроб и антиоксидантните функции.
Състав:
Всяка билка подкрепя, чрез различен механизъм жизнената енергия в тялото ни.
Тулси или ”Свещен босилек”, наричан още „Кралицата на билките”. Тази билка повлиява благоприятно метаболитните процеси и баланса на всички нива вътре в организма – от емоциите до физиологията. Използвани са цветовете и листата на два вида Тулси – Krishna (Ocimum sanctum) и Vana (Ocimum gratissimum), последния в диво състояние, което увеличава с до 50 % полезното действие на билките.
Katuki (Picrorrhisa kurroa) – подпомага процесите на изчистване и изхвърляне на токсините от тялото, осигурявайки възможност за пълноценно подхранване на всички нива и поддържане здравето на вътрешните органи.
Оказва благоприятен ефект върху:
- имунната система
- процесите на детоксикация
- преодоляването на ежедневния стрес
- антиоксидантните функции на организма
Защо да предпочетем Organic India:
Не съдържа глутен, ГМО и тежки метали.
Katuki е застрашен от изчезване вид билка, която расте високо в Хималаите и Organic India полага усилия за спасяването му като прилага био устойчиво земеделие.

СЪДЪРЖА:

Всяка 275 mg. вегетарианска капсула съдържа:
корен от Picrorhiza kurroa: 165 mg.;
лист от Ocimum sanctum: 55 mg.;
лист от Ocimum gratissimum: 55 mg.;
Помощни съставки: растителна целулоза.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

1-2 капсули с храна или вода, два пъти дневно или по предписание на лекар.
Консултирайте се с лекар по време на бременност или заболяване.

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com