КИТАЙСКИ ЯМ (Yam) – 500 мг., 60 к. ( ТНТ-21 )

 

ДЕЙСТВИЕ:

Ям е традиционна храна на Изток и Северна Америка, известна с уникалните си свойства – отпуска гладката мускулатура на вътрешните органи (жлъчен мехур, стомах, черва, матка) и влияе благотворно върху целия организъм.
Китайският ям известен още като див сладък картоф се използва от древни времена от жените като контрацептив, както и за предизвикване на спонтанен аборт. Стероидните сапонини в дивия сладък картоф, наречени “прекурсори на хормоните,” са в основата на синтеза на DHEA (дехидроепиандростерон – предшественик на тестостерона) и прегненалона (стероиден хормон, пръв метаболит във веригата на стероидогенезата), който регулира баланса на хормони в женския организъм, и помага да се възпроизведе енергия и добро здраве.
Китайският ям се използва при менопауза и горещи вълни, предменструален синдром, нервно напрежение, атеросклероза, затлъстяване, да се подобри мозъчния и коронарния кръвоток, нормализиране на кръвното налягане, намаляване на холестерола, за подобряване на храносмилането.

СЪДЪРЖА:

Състав (500 mg. капсула):
Екстракт от Ям – тропически картоф (Dioscorea opposita):
В 1 капсула: 490 mg.;
Yam P. E. Diosgenine > 16 %
ОПАКОВКА:

60 капсули

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

По 2-3 капсули два пъти дневно, след хранене.

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com