КОЛИОЛУС СУПЕР 200 мг.

 

 

ОПИСАНИЕ :

 • Екстракт от Кориолус + Майтаке екстракт TD-фракция.
 • Под формата на таблетки.
 • Мощен имуномодулатор и имуностимулатор.
 • Укрепва цялостната имунна система.
 • Подпомага функцията на черния дроб.
 • Оказва противотуморен ефект.
 • Подпомага функцията на стомашно-чревния тракт.
 • Облекчава болките в мускулите.
 • Предпазва от генитални вирусни инфекции.
 • Дава жизненост и енергия.
 • Хранителна добавка.
 • Производител – САЩ.

Познати от векове с техните лечебни свойствалековитите гъби в Китай с право са си спечелили названието “елексир на живота”. Науката, която обстойно изучава лечебните свойства на китайските гъби се нарича фунготерапия. Много и различни са заболяванията, които се повлияват от тях, а значението им за превенция на тези сериозни болестни състояния е изключително широко. Всяка от гъбите има своя собствена сила в борбата за човешкото здраве. Kитайските витални гъби са изключително средство за подпомагане на организма за справяне с най-тежките заболявания иподдържане на всички органи и системи в хармонично състояние. Гъбата Кориолус се среща както в Япония и Китай, така и в останалата част на света, както и по нашите географски ширини. Във България гъбата може да бъде видяна по корите на дърветата. Нарича се още “Пуешка опашка”.

Гъбата е богата на два изключително полезни полизахарида – полизахарид К /PSK/ и полизахарид-пептид /PSP/. През 1970 г. японското правителство приема полизахарид К, като основно средство за стимулиране на имунната система. PSK представлява молекула, изградена от аминокиселини и монозахариди. И именно на нея се дължи невероятната лечебна сила на Кориолус.

Притежава изразено антираково действиепредпазва от образуването на ракова тъкан или значително забавя развитието й. Счита се, че PSK атакува раковите клетки, както и намалява и дори спира разсейките след оперативно отстраняване на туморната формация. 

Освен това Кориолус притежава силни имуномодулиращи и имуностимулиращи свойства. Укрепва имунната система срещу вирусни и бактериални инфекции. Пречиства кръвта от лошия холестерол и възпрепятства образуването на плаки по стените на кръвоносните съдове. Подкрепя функцията на черния дроб.

Super Coriolus е в комбинация с D-фракция от екстракт на гъбата Майтаке за още по-мощен ефект при приема му. За силна имунна система готова да се справи със всякакви заболявания.

Екстракт от Кориолус се препоръчва при различни видове рак, СПИН, възпаление на панкреаса, отоци, автоимунни заболявания /псориазис, полиартрит, автоимунен дерматит/, астма, алергии, бронхит, хепатит, високо кръвно налягане, хронична умора и изтощение и др.

Начин на прием: По 4 капсули дневно или по 2 капсули 2 пъти дневно.

Съдържание (в 1 таблетка) дн. доза
Кориолус екстракт 20:1 200 mg 800 mg
Майтаке екстракт TD-фракция 25 m 100 mg
от който 10% активенпротеоглюкан
Витамин С (L-аскорбинова киселина) 20 mg 80 mg

Други съставки: Mикрокристална целулоза, дикалциев фосфат, калциев стеарат, силиконов диоксид, натрий кроскармелоза, метилцелулоза.

Не съдържа: Захар, мая, плесени, царевица, сол, пшеница, соя, изкуствени оцветители,  млечни продукти, консерванти, синтетични пестициди или торове.

Забележка: При бременност и кърмене се консултирайте със специалист преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com