Крем КОТЕШКИ НОКЪТ

 

 

ОПИСАНИЕ :

 

КРЕВИЛ ГЕЛ С КОТЕШКИ НОКЪТ 250мл/САМЕНТО/

Котешки нокът се използва традиционно в перуанската медицина за лечение на широк спектър от здравословни проблеми, особено храносмилателни оплаквания и артрит и за лечение на рани. За най-имунологично активен алкалоид се смята Isopteropodin (Изомер А), който повишава имунните реакции на тялото и действа като антиоксидант, за да се освоводи тялото от вредното влияние на свободните радикали. Противовъзпалителните свойства на билката, може да помогнат за облекчаване на артрит, подагра и други възпалителни проблеми. Кревил Есеншъл Котешки Нокът Гел, със свойте успокояващи и антиоксидантни свойства, предпазва и се грижи за кожата Ви.

Активната съставка се извлича от кората на тропически дърво Uncaria Tomentosa (котешки нокът). Разностранните ефекти на котешкият нокът се използва от местното население на Южна Америка за грижа за кожата. Подхранващите свойства на крема правят кожата ви мека и еластична.
Активни съставки: екстракт от Котешки нокът, камфор
Свойства: Котешкият нокът гел на Кревил със своите успокояващи и антиоксидантни свойства, предпазва и се грижи за кожата. Екстрактът от Котешки нокът се използва широко в Перу с противовъзпалителни и цитостатични (забавя туморни клетки) цели. Котешкият нокът е познат още и като Саменто. Използва се също при кожни дразнения и възпаления, както и при ставни болки.

Приложение: два до три пъти дневно се втрива с кръгови движения върху третираното место до пълното абсорбиране в кожата.
БЪДЕТЕ ОТГОВОРНИ !

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com