КРЕМ ЧЕРВЕНИ ЛОЗОВИ ЛИСТА

 

 

ОПИСАНИЕ :

Красиви крака и Червени лозови листа – Какво общо имат?

Проблемите с разширените вени се изострят. Най-чести фактори за появата им са бременността, прекомерното телесно тегло и определени физически дейности. Жените страдат от разширени вени 4 пъти повече от мъжете, а с напредването на възрастта броят на заболелите значително нараства. Разширените вени често са следствие на наследствена слабост в строежа на стените на вените.
Във времената когато гроздето се е тъпкало с крака за да се приготви виното, разширените вени са били много рядко срещано заболяване. Полезното действие на Червените лозови листа е познато повече от 2000 години и под най-различни форми те се използват за медицински цели – най-известни във времето са били компресите от лозови листа, те се събират през есента, след приключването на гроздобера, когато започват да падат, тъй като тогава съдържат максимално количество антоциан и флавоноиди тайната на винената лоза е в червения му цвят – флавоноидите намаляват възпаленията и капилярите се стабилизират, изчезват болките и спазмите, както и отоците.
Разбира се в днешно време се предлагат много по-модерни, лесни за употреба, ефикасни и концентрирани продукти.
Немската компания Кревил е с дългогодишен опит в създаването на мехлеми с билкови екстракти. Марката е добре позната както на европейския така и на българския потребител. Един от най-новите продукти е именно Гелът с екстракт от Червени Лозови Листа и алантоин. Перфектното сечетаване на екстракта от Червени Лозови Листа и алантоин има свойството да укрепва еластичността на стените на съдовете, освежава и витализира уморени и тежки крака. Помага за редуцирането на така наречените „капилярни мрежички“. Третирането на краката сутрин и вечер ще подобри кръвообръщението и ще подпомогне оросяването на крайниците Ви. Масажът с този гел е отлично средство за освежаване на краката и стъпалата след дълги часове в изправено или седнало състояние още повече през наближаващите летни горещини когато проблемите с разширените вени се изострят. Употребата му ще възвърне тонуса и енергията на краката Ви след дълги физически натоварвания. Кревил гел съживява уморени и тежки крака, като носи незабавно облекчение особено за областите под коляното и прасеца.

Продуктът е РН неутрален.

Екстрактът от лозови листа подобрява състоянието на кожата като изглажда, освежава, стимулира и тонизира.

Приложение: Сутрин или вечер (по няколко пъти на ден) нанесете гела с Червени Лозови Листа с леки масажиращи движения отдолу нагоре. Гелът попива бързо, носейки мигновено усещане за облекчение и свежест, придружени с охлаждащ ефект. С приятен мирис, не омазнява и не оставя следи върху дрехите или спалното бельо, така че без притеснение можете да се облечете веднага или да легнете да спите.
Използвайте Кревил Гел с eкстракт от Червени Лозови Листа и Алантоин за тонизиране на уморени крака, за превенция и първи симптоми на разширени вени…
Доставете това удоволствие на краката си и се радвайте се на движението!

БЪДЕТЕ ОТГОВОРНИ !

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com