ЛИЦИЙ (Lycium Chinese) – 500 mg., 60 к. ( ТНТ-21 )

 

 

ДЕЙСТВИЕ:

Сладък, подсилващ плод, който спомага за подобряване на зрението и на кръвотворната функция на организма.
Редица изследвания доказват уникалните свойства екстракта от плодовете на лиций. Идентифицирани са 18 аминокиселини, 21 минерала (калий, натрий, калций, магнезий, желязо, мед, манган, цинк и други), и витамините Е, С, В1, В2, В6, каротин, полизахариди и много други биологично активни вещества.
Сред тях, например, се намира и такова вещество, като германия. Този минерал в комбинация с други съставки е по-ефективен при лечение на онкологични заболявания. Витамин C в лиция е 500 пъти повече отколкото в портокала и лимона. Желязото е 15 пъти по-голямо, отколкото в спанака. Бета-каротина – много повече от моркова.
Концентрацията на протеини в плода лиций е по-висока, отколкото в пчелното млечице. Смята се, че използването само на 1 супена лъжица плодове лиций на ден може да осигури всички необходими витамини.
Лицият е известен със своите антиоксидантни свойства и благоприятното въздействие на комплекс от уникални полизахариди, защитаващи организма от преждевременно стареене, повишава устойчивостта на организма срещу вредни външни въздействия.
Следва да се отбележи, че лиция може да стимулира производството на растежен хормон от предната хипофиза. Този хормон се нарича още “хормон на младостта.” Той е отговорен за подобряване на паметта, либидо, помага за лечение и възстановяване от болестите, лекуваа черния дроб, нормализира съня, намалява количеството на мазнините в тялото и ни помага да се поддържа младежкия вид възможно най-дълго.

СЪДЪРЖА:

Състав (500 mg. капсула):
Екстракт от плод на Лиций (Lycium Chinese):

ОПАКОВКА:

90 капсули

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

По 2 капсули два пъти дневно с топла вода, след хранене.

БЪДЕТЕ ОТГОВОРНИ !

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com