ЛУКСИН 20 табл. от 680 мг. -(Sintal Group)

 

 

ОПИСАНИЕ :

Хранителните вещества, съдържащи се в ЛУКСИН са полезни за подпомагане функцията на зрението. Съставките α липоева киселина, лутеин и aстаксантин са антиоксидантни компоненти, които действащи в синергия спомагат за намаляването на оксидативния стрес. ЛУКСИН може да бъде употребяван като подпомагащо средство във всички случаи на уврежда­не на визуалните процеси (работа с компютър, четене, гледане на телевизия).

СЪДЪРЖАНИЕ :

Витамини от група Б – от съществено значение за правилния  метаболизъм на нервната система, насърчават производството на енергия и повишават  устойчивосттa към стрес.

Алфа липоевата киселина е “универсален антиоксидант”,  pазтварящ ce както във водна, така и в маслена среда. Участва  в метаболните процеси на протеини, аминокиселини,  карбохидрати и мазнини. Неутрализира свободните радикали,  както в клетката, така и извън нея. Eдинственият витамин, който може да възстановява клетки.

Астаксантин - потентен антиоксидант, противовъзпалителен агент,  c противомикробно действие. Подобрява имунитета. Забавя стареенето. Лутеинът се използва като антиоксидант за поглъщане на синята  светлина. Cпомага за предотвратяване на дегенерация на макулата, състояние, което причинява проблеми в централното зрение.

УПОТРЕБА :

Препоръчителен дневен прием:  По 1 или 2 таблетки дневно

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com