ЛУНЕН КАМЪК

 

 

ОПИСАНИЕ :

 

 

Когато Луната е още съвсем млада, лунният камък, чиито свойства започват да се разкриват от силната си страна, се изпълва със специфична ледена светлина.

Точно в тези моменти в бижутата с лунен камък се концентрират мистичните и магически свойства на минерала. Той сякаш чувства наближаването на естествения за него период на денонощието и студеното му сияние придобива мек и нежен отблясък.

Значението си лунен камък е доказал още от древни времена, когато шаманите са го инкрустирали в ритуалните си жезли, които са оставяли да се зареждат на лунна светлина.

Лунният камък е за всички родени в съзвездията Скорпион и Телец. Взаимодействието на Телеца с камъка е свързано с практичността и постоянството на този знак, които понякога преминават разумните граници, а мистичният минерал спомага за омекотяване на тези черти на характера.

Описваните от астролозите избухливост и крайност на Скорпионите се омекотява от лунния камък. Той помага на родените под този знак да успокоят страстите си и да намерят спокойствие.

Лунният камък проявява силата си върху всички хора, родени при пълнолуние. За тях е необходимо да го имат, за да могат да се зареждат с небесната енергия.

Най-добре се изявяват свойствата на лунния камък, когато е вграден в сребро, тъй като отдавна е известно, че този благороден метал е символ на Луната, за разлика от златото, което е свързано със Слънцето.

Хората, родени през първия ден от седмицата, трябва да знаят, че талисман с лунен камък им действа благоприятно, което е свързано с това, че понеделник се смята за ден, подвластен на Луната.

Минералът пази от лоши очи, прекалена мечтателност и насочва човешката енергия във вярната посока, помага при реализирането на служебни и лични дела.

Ако се чувствате уморени и безразлични към живота, можете да се възползвате от свойствата на лунния камък. Сложете бижу, украсено с този минерал, на прозореца.

Оставете да престои през нощта и когато сутринта си го сложите, магическите му свойства ще ви заредят с нови идеи, сили и ще помогнат при взимане на рационални решения.

МИСТИКА И КРАСОТА ! Използвайте разумно възможностите на кристалите!

 

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com