Люцерна (млади стръкове) 405 mg x 100 капс.

 

 

ОПИСАНИЕ :

 

Люцерната е многогодишно растение, богато на протеин, калций, желязо, фосфор, магнезий, натрий, цинк, кумарини, 8 есенциални аминокиселини, флавони, бета-каротин. Съдържа също така жизнено важни ензими и много витамини. Люцерната действа силно диуретично и слабително. Тя притежава тонизиращо действие при общо изтощение на организма. Пречиства бъбреците, елиминирайки задържането на течности. Подкрепя дейността на стомашно-чревния тракт. Растението действа силно антиоксидантно, благодарение на изобилстващите в състава му хлорофил и витамин С. Подпомага естествените съпротивителни сили срещу неблагоприятните външни фактори. Подкрепя сърдечно-съдовата дейност.

Люцерна (млади стръкове)  – естествен продукт за регулиране на хормоналния баланс, нивата на холестерола и пикочо-половите функции.

Приложение:

Богата на хлорофил, витамини и минерали. Допринася за нормалното функциониране на ендокринната система при жените, менструалния цикъл и пикочната система, за нормалната концентрация на холестерола и за поддържане на нормалното кръвно налягане.

Забележки:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка:

По 3 капсули 3 пъти на ден за предпочитане с храна.

 

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com