МАСЛО ЗА РЕГЕНЕРИРАНЕ НА ТЪКАНИТЕ

 

 

ОПИСАНИЕ :

 

Това масло е природен лек за здрава кожа с доказаните успокояващи и подмладяващи свойства на чистия и естествен екстракт от Ройбос.

 

Това коцентрирано масло за специализирана грижа за кожата е съчетание на масло от сладък бадем и масло от гроздови семки с витамини и с високо ефективната антиоксидантна сила на екстракта от Ройбос.

 

С използуването на кожна защита, маслото за регенериране на тъканите помага за намаляване на видимите признаци на остаряване и се препоръчва за следните състояния:

  • Подобряване външния изглед на белези
  • Суха, дехидрирана кожа, която е повредена от излагане на открито
  • Чувствителна кожа
  • Стресирана кожа, като например при бременност и по време на напълняване и отслабване
  • Сухи, чупливи и повредени нокти и кожичките около тях
  • Вяла безжизнена коса и сух скалп.

 

Екстракта от Ройбос, който е богат на антиоксиданти, е известен  със своите успокоителни и хидратиращи свойства. С витамин Е и със успокояващите масла от сладък бадем и гроздови семки, това е идеална интензивна процедура за намаляване на признаците на остаряване, подобряване на хидрирането, еластичността и здравината на кожата. Това масло е също препоръчително за дехидрирана кожа, дефекти и стрии. Използувайте това масло за регенериране на тъканите с Ройбос навсякъде по тялото за продиводействие на разрушителното влияние на слънцето, вятъра и студа, за подхранване на кожата и за възстановяване на нейната гъвкавост

 

 

Стрии

Когато кожата е под стрес е възможно да се образуват за продължително време загрозяващи стрии. Всекидневното използуване на маслото за регенериране на кожата с Ройбос помага да се предотврати образуването на стрии по коремната част и бедрата по време на бременност и също по време на и след отслабване. Масажирайте маслото върху рисковите области по няколко минути веднъж на ден.

 

Белези и дефекти по кожата

Маслото за регенериране на кожата с Ройбос е интензивен препарат който помага да се подобри външния изглед на белези, дефекти и неравномерен тен. Прилагайте няколко капки два пъти дневно върху кожните дефекти. ВНИМАНИЕ: Да не се прилага на места където цялостта на кожата е нарушена.

 

Застаряваща кожа

Екстрактът от Ройбос е легендарен със своите подхранващи свойства. Използвайте няколко капки дневно от маслото за регенериране на кожата преди поставянето на хидратант или нощен крем за изглаждане и тонизиране на застаряваща кожа и за стягане на провисваща кожа. Полага се нежно с докосване в продължение на очния контур, линията на устата и челото.

 

Дехидрирана, повредена кожа

Маслото за регенериране на кожата с Ройбос възстановява естествения външен вид, специално след повече от нормалното излагане на слънце, вятър и студ. Внимателно масажирайте маслото върху кожата всеки ден преди да поставите хидриращ крем или слънцезащитен продукт (препоръчан за предпазване на кожата от пигментационни проблеми и неравномерен тен).

 

Прилагане към тялото

Възстановете мекотата и гъвкавостта на кожата си като добавите от маслото за регенериране на кожата с Ройбос към водата във вашата вана. Добавете го също към вашия предпочитан лосион за интензивно хидратиране.

 

Прилагане към нокти и кожички

Масажирайте маслото за регенериране на кожата с Ройбос върху кожата около ноктите и кожичките и също върху самите нокти за успокояване и хидратиране на кожата. Това също помага за подобряване състоянието на чупливи нокти за предотвратяване на счупвания и разцепване.

 

Прилагане към косата и скалпа.

Възстановете жизнеността и блясъка на суха коса като масажирате това масло внимателно в косата и го оставите за 15 минути преди измиване със шампоан. Масажирайте нежно няколко капки от маслото върху скалпа с кръгови движения на пръстите за успокояване на сух и белещ се скалп. Маслото е също идеално за предпазване и възстановяване на гъвкавостта и блясъка на обръснати глави.

 

Маслото за регенериране с екстракт от Ройбос е със следните свойства:

  • Не оставя мазни следи върху кожата
  • Подходящо за всяка възраст
  • Не съдържа консерванти
  • Няма миризма

 

Приготвено е от естествени съставки. Не съдържа парабени.

 

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com