МАСЛО ОТ ВЕЧЕРНА ПРИМРОЗА (Evening Primrose) – 500 mg., 60 к. ( ТНТ-21 )

 

ДЕЙСТВИЕ:

Маслото от Вечерна Примроза е подходящо за поддържане на женския организъм през всички възрасти (полово съзряване, зряла възраст и климакс)..
Маслото от вечерна иглика (Вечерна Примроза) е най-сензационното превантивно откритие, заради високото съдържание на витамин С. То съдържа фенилаланин за облекчаване на болката и все повече се използва за лечение на хронично главоболие.
Маслото от вечерна иглика (Вечерна Примроза) съдържа висока концентрация на мастна киселина, наречена GLA, която до голяма степен е отговорна за забележителните лечебни свойства на растението. В действителност, вечерната иглика съдържа една от най-високите концентрации на GLA. Това прави вечерната иглика – примроза, важно лечебно растение.
Във вечерна примроза се съдържа и гама-линоленова киселина, линолова киселина и други хранителни вещества, които са от съществено значение за клетъчна структура и подобряване на еластичността на кожата. Тези мастни киселини също помагат за регулирането на хормоните и подобряване на функцията на нервите и за подпомагане на проблеми, вариращи от ПМС до мигренозно главоболие.
Балансиращият ефект на хормона допринася за здрава тъкан на гърдата. Конкретно, Маслото от вечерна иглика (Вечерна Примроза) може да помогне за:
Облекчаване на дискомфорт на ПМС, менопауза, менструация, ендометриоза и фиброзно-кистозна мастопатия: Чрез намеса с производството на възпалителни простагландини, отделяни по време на менструация, GLA в маслото от вечерна иглика може да помогне да се намалят менструалните спазми. Може също така да се намали предменструалната чувствителност на гърдите и глад за въглехидрати и помагат да се контролира ендометриоза, свързан с възпалението. При много от страдащите от ПМС се установява, че имат необичайно ниски нива на GLA. Поради тази причина добавката е толкова подходяща.
При жени с фиброзно-кистозна мастопатия, есенциалните мастни киселини на маслото могат да сведат до минимум възпаление на гърдите и насърчаване усвояването на йод и минерали, които могат да са в необичайно ниски по време на ПМС. По време на менопауза, маслото от вечерна примроза намалява горещите вълни и увеличава чувство за благосъстояние.

СЪДЪРЖА:

Състав (500 mg. капсула):
Масло от семена на Вечерна Примроза (Evening Primrose Oil):
В 1 капсула: 490 mg.;
Гама линоленова киселина > 10 %
и Растително масло:
В 1 капсула: 10 mg.;
Подсладител Глицерол.

ОПАКОВКА:

60 меки капсули

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

По 2-3 капсули два пъти дневно, след хранене.

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com