МИКО ДИФЕНС

 

 

ОПИСАНИЕ :

 

Мощен източник на енергия, който повишава устойчивостта на организма срещу стрес, умора, раздразнителност, напрежение. Подкрепя функционирането на имунната и нервната системи, и оказва стабилна антиоксидантна активност. Мико дифенс съчетава 12 от най-ефикасните лечебни гъби: кордицепс, месима, майтаке, рейши, ямабушитаке, химематсутаке, шейтаке, зху линг, кауаратаке, хиратаке, агарикон и чага, плюс витамин С и корен от джинджифил за 100% усвояване на съставките! Тази изцяло натурална комбинация действа силно антивирусно, противовъзпалително и тонизиращо! Продуктът укрепва сърдечно-съдовата система, нормализира нивата на кръвното налягане и понижава холестерола. Оптимизира функционирането на черния дроб и бъбреците. Мико дефенс (Myco defense) е продукт на Nature’s Way – най-големият производител на природни добавки в САЩ. Компанията предлага над 500 хранителни и диетични добавки, под формата на гел-капсули, прахове, тинктури и др.

Приложение

  • Мико Дифенс съдържа оптимално количество смес от органични гъби, което допринася за нормалното функциониране на имунната система. Чрез уникалния метод на обработка, съдържанието на витамин С и Джинджифил (корен) организмът извлича най-важните съставки на гъбите.

Забележки

  • Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти

  • Няма наблюдавани

Дозировка

  • По 2 капсули дневно. При нужда от по-висок прием се консултирайте с лекар.

 

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com