Натокиназа 100 мг*100 капсули Биохерба

 

Описание:

Натокиназата е профибрилолитичен ензим, извлечен и пречистен ферментирала соева храна, използвана от японците в продължение на десет години като традиционен метод за лечение.
Този ензим поддържа нормалното функциониране на организма и спомага за способността му да пречиства кръвта. Влияе благоприятно върху здравето на  сърдечно-съдовата система.
Приемът на натокиназа благоприятство предпазването от артериалните запушвания, защитата на Националното разграждане на кръвните съсиреци и прочистването на кръвоносните съдове. Това действие представлява разграждане на фибринът в кръвта, което предизвиква стесняване и запушване на кръвоносните съдове и се увеличава кръвното  налягане.

Натокиназа е ефективна добавка за предпазване от сърдечно-съдови заболявания като съдречни удари, флебити, пулмонарни емболии, тромбози и др.

Натокиназа (Nattokinase)  е ензим, извлечен от нато (natto) – японска храна от ферментирали соеви зърна. Ензимът натокиназа прочиства кръвоносните съдове, помага за разграждането на кръвните съсиреци и по този начин подобрява циркулацията на кръвта в кръвоносните съдове.

Подобрява циркулацията на кръвта в кръвоносните съдове;

  • Предпазва от поява на запушване в кръвоносните съдове;
  • Подкрепя сърдечно-съдовата система ;
  • 100 мг;
  • Вегетарианска формула;

Ензимът натокиназа атакува и разграждат миниатюрните фибри (фибрин), които формират здрава мрежа и образуват запушване в кръвоносните съдове. В резултат на кръвоносните съдове се стесняват или в по-лошия случай запушват, което може да доведе до фатални дейности. Стесняването на кръвоносните съдове поради отлагането на фибрин води до повишаване на кръвното налягане (хипертония). Приемът на ензима Натокиназа подобрява циркулацията на кръвта в кръвоносните съдове, регулира кръвното налягане в нормалните граници, предпазва от поява на тромбоцитите и дава силна подкрепа за дечно-съдовата система. Осигурява дълголетие за сърцето. Също така пoдпoмaгa циpĸyлaциятa нa ĸpъвтa и пpeдпaзвa oт cъpдeчeн yдap.

Състав:

1 капсула съдържа:
Натокиназа (ензим от Нато естракт) 100mg.

Дозировка:

Приемайте 1 капсула дневно с достатъчно количество вода.

Предупреждения:

Натокиназа е хранителна добавка.
Да не се превишава препоръчваната доза.
Да не се използва при деца под 18 години.
Не е заместител на разнообразното хранене.
Да се съхранява на място, недостъпно за деца.
Не приемайте този продукт, ако сте бременна или кърмите.
Преди да се консултирате с лекар, ако приемете лекарства по рецепта.

Опаковка:
100 капсули

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com