НАТУРАЛЕН САПУН С АРГАНОВО МАСЛО

 

 

ОПИСАНИЕ:

Бихте ли искали да заличите бръчките си, грубата кожа на петите, и торбичките под очите? Искате ли да подмладите кожата си и да и предадете ново излъчване? Имате ли желание да дадете на косата и ноктите си красота, здравина и блясък? Имате ли досадни зачервявания по кожата, които не ви напускат? Аргановото масло, което се абсорбира бързо в кожата можете да даде разрешение на вашите проблеми. Независимо от Вашата възраст, пол или раса, маслото може да ви помогне да преодолеете притеснения с кожата, косата и ноктите си.

Аргановото Масло е рядко срещано и трудно за извличане масло. Този прекрасен натурален продукт се добива единствено и само в югозападната част на Мароко. То е известно като “течно злато” и е било използвана от берберските жени на Мароко в продължение на стотици години заради благотворните си влияния върху кожата, косата, ноктите и терапевтичните си приложения. Вече сме в състояние да почерпим от познанията на древните култури за натуралните продукти, които са използували за да поддържат красотата и здравето си.

Това безценно масло има необикновени козметични и лечебни качества. Вашата кожа непрекъснато се лишава от хранителни вещества, необходими за поддържане на необходимите нива на колаген, дължащо се на интензивният начин на живот, смяната на сезоните и напредването на възрастта Аргановото Масло е естествено решение за защита срещу преждевременно стареене на кожата и силното действие на ултравиолетовите лъчи. Маслото е особено ефективо срещу стареене и дегенерация на клетките, изсушаване и възпаление на кожата, акне и белези. Маслото е богато на мастни киселини, включително линолеова киселина (омега-6), която подобрява защитните и възстановителни функции на кожата. То стимулират вътреклетъчните процеси, като по този начин благоприятства за възстановяване на хидролипидният слой чрез увеличаване на хранителните нива на кожните клетки, като същевременно хидратира кожата. Есенциалните мастни киселини помагат на кожата да се бори срещу изсушаване, изглаждат кожата, подобряват нейната еластичност и предотвратяват образуването на бръчки. Кожата ви ще стане по-еластична, по-свежа и по-здрава. Дори и след кратко въздействие Аргановото масло ще предаде на кожата ви младежки и здрав вид.

Въздействайки дирекно на функцията на клетките Аргановото масло оказва ревитализиращо въздействие не само върху вашата кожа но и върху косата и ноктите. Ако искате да противодействате на естествените процеси на стареене аргановото масло е това, което търсите.

Съставки на арганово масло

• Витамин F (Омега 6): анти-стареене и овлажняване на кожата
• Витамин Е: мощен антиоксидант, противовъзпалително за чувствителна кожа, UV защита, както и подпомагащо кожната микро-циркулация. Също така неутрализира свободните радикали
• Феноли: антиоксидантно, противовъзпалително, мощнo въздействие срещу гъбички и бактерии, активизира кръвообръщението и активира витамин С
• Triterpens: противовъзпалително и забавящо стареенето на клетката
• Скуален: смята се че предотвратява рака на кожата

Традиционни приложения на маслото от арган в мароканската фармакология

• За придаване обем и жизненост на косата
• За облекчаване на сухотата и сърбежа на скалпа
• За подхранване на сухата кожа
• За изглаждане на бръчките
• Против акне, екзема, варицела
• При изгаряния и напукани устни
• Против чупливи нокти
• Срещу ревматични и артритни болки

 

БЪДЕТЕ ОТГОВОРНИ !

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com