НЕФРИТ

 

 

ОПИСАНИЕ :

 

Нефритът е древен камък, който традиционно се използва за привличане на любов. Той може да се използва, за да донесе пари в живота ви. Създава положително отношение към парите и ако го стискате силно в ръката си, ще ви донесе богатство. При вземане на важно решение свързано с бизнеса, използвайте проспериращата енергия, идваща от нефрита, като го дръжте до себе си , докато наблюдава посоката на вашите действия. Нефритът укрепва умствените способности и ви дава ясни мотиви.

Нефритът е защитен камък, предпазва от трудови злополуки и нещастия. Поставете парче от нефрит между две пурпурни свещи и нека свещите погорят за кратко време. След това носете нефрита с вас като амулет за защита.

Пеперуда, направена от нефрит, има специално романтично значение, символизира успешна любов. Успокояващият зелен цвят на нефрита го прави чудесен лечебен камък. Той помага на организма при самолечение. Той е особено полезен за бъбреците, сърдечните и стомашните оплаквания.

Нефрита е камъкът на равновесието и изцелението, който премахва тревогите и облекчава емоциите базирани и породени от страх. Този скъпоценен камък е един от малкото такива, които никога не могат да навредят или да доведе до негативно влияние върху човека който го носи. Нефритените камъни никога не абсорбират каквато и да е отрицателна енергия от околната среда. Този скъпоценен камък може да ви защити от отрицателното влияние, като ви подейства успокояващо.

Ето един от най-силните качества на нефрита:

• Нефрита има успокояващ ефект, когато се гледа.

• Нефрита насърчава яснотата, скромността, мъдростта, смелостта и справедливостта.

• Нефрита излъчва любов, красота и сигурност.

• Нефрита може да помогне при емоционални и психически проблеми.

• Нефрита дава енергия.

• Помага на ума, идейността, въображението и мислите.

• Всички цветове на нефрит могат да имат успокояващ ефект.

• Нефрита се нарича “концентрираната същност на любовта”.

• Нефрита се използва за мъдрост, равновесие, спокойствие и всички духовни ценности.

Можете да използвате нефрита при следните здравословни проблеми. Той може да се използва при заболявания на очите (има легенда, че сълзите на Буда са били от чист нефрит), помага за защита срещу заболяване на бъбреците, нервната система, полезен е за прочистването на кръвта, за имунната система, за тимусната жлеза, за здрава коса, за далака, за бъбреците, за сърцето, помага при лошо храносмилане и запек.

Зодии: Телец, Рак, Дева, Везни, Козирог.

 

МИСТИКА И КРАСОТА ! Използвайте разумно възможностите на кристалите!

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com