Папая ензими с Амилаза и Бромелаин х 60 дъв.табл.Natural Factors

 

 

ОПИСАНИЕ:

 

Срещу подут стомах и храносмилателни проблеми Папая ензими с амилаза и бромелаин

  • Допринася за разграждането на протеините на аминокиселини.
  • Притежава силни противовъзпалителни и антибиотични свойства.
  • Оказва контрол върху алергичните реакции.
  • Подтиска апетита, подпомага редукцията на теглото.
  • Подсилва имунитета.

Ефективността на папая като лекарствена билка е известна още от 1870, когато е била призната, като източник на ензими. Папаинът към момента е най-широко проучения ензим от папая и се използва в болниците за рани. Използва се при лечение на ужилвания от насекоми и медузи и е била използвана за лечение на храносмилателните проблеми. Ползите от ензима от Папая имат различни медицински цели и това прави папаина изключително ценен ензим.
Ензимът от Папая може да бъде използван за лечение на язви и да спомогне за намаляването на подуване, оток и повишена температура след операцията.
Папаинът също се използва за лечение на възпалено гърло и хранителни алергии.
Ензимът от Папая също е полезен и като противовъзпалително и също може да помогне за облекчаване на отоци. При ниски дози папаинът е отличен помощник на хора с проблеми в храносмилателната система. Папаинът също така помага за регулиране функциите на червата и помага да се изчистят мъртвите тъкани от организма.

Папая ензими с Амилаза и Бромелаин предоставя комбинация от храносмилателни ензими в подкрепа на нормалното храносмилане и добро здраве. Препоръчва се при нарушено храносмилане, хранителни алергии, невъзможност за пълно усвояване на протеините, газове, тежест в стомаха и др.

Подуването на корема, прекомерното отделяне на газове, болките и други храносмилателни смущения, са все симптоми на ензимна недостатъчност. Нарушенията в храносмилането могат да доведат до затлъстяване и наднормено тегло, алергии, кожни проблеми, спад в имунната защита и др.

Храносмилателните ензими от растителни източници са едни от най-ефикасните натурални средства за подобряване дейността на стомашно-чревния тракт!

Папая ензими с Амилаза и Бромелаин спомага за разграждането на въглехидратите в процеса на храносмилането и влияе върху нивата на глюкоза в кръвта.

Допринася за разграждането на протеините на аминокиселини. Притежава силни противовъзпалителни и антибиотични свойства, и оказва контрол върху алергичните реакции. Подтиска апетита, подпомага редукцията на теглото, подсилва имунитета.

Тази хранителна добавка предлага високо ефективна комбинация от протеолитични ензими Папаин, Амилаза и Бромелаин. Вкусните дъвчащи таблетки са отличен източник на ензими, подпомагащи разграждането на храната.

Освен че оптимизира храносмилането, този комплекс оказва мощно противовъзпалително и имуностимулиращо действие, и намалява риска от инфекции.

Канадския производител на хранителни добавки Natural Factors предлага продукти с витамини, минерали, билки и специализирани формули, които работят за здравето на потребителите.

СЪДЪРЖАНИЕ:

Папаин (от плод на папая)                                         300,000 USP*         1200,000 USP

Амилаза (от дрождите Aspergillus oryzae)                     500 SKBU*           2000 SKBU

Бромелаин (от стебло на ананас)                                 32,000 PU*              128,000 PU

*USP, *PU, *SKBU – ензимни единици

Други съставки: Декстроза, фруктоза, натурален оранжев оцветите  (от анато), алма, лимонена киселина, папая (аромат), растителен клас магнезиев стеарат  (лубрикант).

ОПАКОВКА:

Предлага се в удобна опаковка от 60 дъвчащи таблетки.

УПОТРЕБА:

Дозировка : ЗА ВЪЗРАСТНИ! По 1 таблетка 3-4 пъти дневно с храна.

Приложение: Храносмилателните ензими Папаин, Амилаза и Бромелаин допринасят за поддържане на нормалното функциониране на  храносмилателната система.

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com