Пластири кинотакара

 

 

 

Описание:

КИНОТАКАРА действа като „лимфен дренаж” на организма. КИНОТАКАРА лепенката произвежда много отрицателни йони и ефективно неутрализира положителните йони на телесните токсини.
Друго действие на лепенката е осмотичната катаплазма. Токсините в организма са в много по- висока концентрация, отколкото във външната среда, в следствие на което човешкият организъм проявява  естествена склонност към отделянето им По този начин компресите действат през кожата.
Най- сериозният ефект на лепенките се дължи на инфрачервеното излъчване – невидимата електромагнитна вълна (FIR), която се намира на края на инфрачервения спектър. Според учените, именно тази вълна управлява физиологичната активност.КИНОТАКАРА се поставя върху ходилата или върху други части на тялото. Той абсорбира излишната вода и вредни отпадъци на тялото и извежда механично вредните отлагания.

Действие:

Поставянето на компреса КИНОТАКАРА върху стъпалата на краката стимулира работата на вътрешните органи и дава ефект, близък до ефекта от масажа. Лепенката има физико- химично въздействие, което води до извличане на токсините от организма и до стимулиране на рецепторите с леко инфрачервено облъчване.

Употреба:

Независимо то проблема, най- доброто място за поставяне на лепенката са стъпалата на краката. Там се намират рефлекторните точки на вътрешните органи. КИНОТАКАРА може да се постави и на други места от тялото по препоръка на специалист от К-Линк.. За интензивно изчистване се поставят по две лепенки на двете стъпала пет нощи по време на сън.
Профилактично се поставят по две лепенки на двете ходила веднъж седмично или веднъж на 14 дни.

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com