ПОЛОВА МОЩ (O Joy) – 350 mg., 30 к. ( Organic India )

 

 

ОПИСАНИЕ:

Био смес от 5 сертифицирани индийски билки. Поддържа мъжката потентност, повлиява благоприятно по естествен и безопасен начин сексуалната дисфункция, преждевременна еякулация и ниско либидо. Аюрведа практика.
Препоръчва се при: ерективна дисфункция, ниско ниво на сперматозоиди, преждевременна еякулация, ниско либидо.
Природните формули на основата на био сертифицирани индийски билки са дело на екипа на Organic India и д-р Нарендра Сингх – лекар и учен с над 40 годишна медицинска и научна практика. Билковите продукти са резултат от умелото съчетание на древното медицинско знание за тялото и духа – Аюрведа и резултатите от съвременните лабораторни изследвания.
Билковата формула на продукта “Полова мощ“ е създадена за поддържане на мъжкото сексуално здраве и благотворно повлиява:
* еректилната дисфункция
* преждевременната еякулация
* пониженото ниво на сперматозоидите
* ниското либидо при мъжете
Природният продукт съдържа следните билки:
Curculigo orchioides /Black musali/ – билка, известна в Индия като афродизиак и включвана в стотици природни рецепти, заради благоприятния подмладяващ и тонизиращ ефект. Лабораторните изследвания доказват подпомагащото действие на билката за преодоляване на хипергликемията (повишено ниво на кръвната захар), с която се свързват нарушенията в сексуалното здраве при диабетици.
Withania Somnifera, повече известна като Ашваганда или индийски жен-шен. В Индия я наричат ”мъжката билка”, а по-късно и науката доказва наличието на алкалоидни и стероидни лактони в нейния състав. Ашваганда се превежда като “мирис на коне”, което идва от специфичния мирис на корена на растението. Лабораторните изследвания показват увеличение в нивото на сперматозоидите при прием, което определя нейното съдействие в борбата с олигоспермията. Латинското Somnifera означаващо “приспивно, причиняващо сън” я свързва с подпомагане на организма за преодоляване на стреса; силен адаптоген.
Chlorophytum borivillianum – подпомага производството на сперма. Определя се като силен афродизиак и адаптоген, като полезното действие на тази билка се свързва най-вече с наличието на сапонини и алкалоиди, които поддържат жизнеността и подпомагат функционирането на лимфната система.
Centella asiatica – Аюрведа практиката показва многопосочното действие на това растение, но неговото участие в продукта “Полова мощ” се дължи на благоприятния ефект, който показва при стимулиране на сексуалното желание у мъжа и поощрява доброто представяне.
Crocus sativus – съдържа глигозида пикрокроцин (същият се съдържа и в шафрана) и определя тази билка като афродизиак и еротичен природен стимулант.
Други предимства на формулата “Полова мощ”:
· Билки, огледани в почва без пестициди и тежки метали.
· Не съдържа глутен.
· Безкомпромисно качество – растителни веган капсули в стъклени опаковки.
· Добри производствени практики.

СЪДЪРЖА:

Curculigo orchioides: Доза от 4 капсули: 400 mg.;
Withania somnifera : Доза от 4 капсули: 400 mg.;
Chlorophytum borivillianum: Доза от 4 капсули: 280 mg.;
Centella asiatica: Доза от 4 капсули: 240 mg.;
Crocus sativus: Доза от 4 капсули: 80 mg.;
Помощни съставки: растителна целулоза.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

2 капсули, два пъти дневно по време на хранене за 45 дни или повече.
Не превишавайте препоръчителната доза.
Този продукт не действа като стимулант – 30 минути, преди полов акт.
Това е природна формула за поддържане на добро сексуално здраве и подпомага организма в борбата за преодоляване на сексуалните дисфункции.
Средна продължителност на приема 35-45дни.
Препоръчителна доза – от 4 до 6 капсули дневно, разпределени на 2 или 3 приема.
Подходящо за продължителна употреба.
Консултирайте се с лекар при заболяване.

БЪДЕТЕ ОТГОВОРНИ към себе си !<em

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com