ПРОСТАЙД– Гуудкеър

 

 

ОПИСАНИЕ:

Подпомага простатата, тушира възпалителните процеси. Благоприятно повлява изтъняването и прекъсването на струята при уриниране, повлява честите позиви за уриниране и е добър при постоянно усещане за пълен пикочен мехур.

СЪДЪРЖАНИЕ:50 капсули.

212 мумио, мулти оциденталис, златенец, ветиверово масло и сандалово дърво.

ОПИСАНИЕ:

ПРОСТАИД (50 таблетки) е продукт на холдинга Байдианат – Гуудкеър, съставен изцяло от диворастящи билки.  Внимателно подбраните съставки се комбинират в Автентична Аюрведа формула, чиято рецепта е съхранена през вековете и се пази в института на Гуудкеър, датирана на повече от 6000 години. Продуктът влияе изключително благоприятно върху функцията на простатната жлеза и пикочния мехур. Ефективно отстранява честите позиви за уриниране през деня и нощта, влияе на уголемената простата, напълно елиминира натрапчивото усещане за пълен пикочен мехур. Отстранява цялостно симптомите изтъняване и прекъсване на струята при уриниране, внезапната и понякога неконтролируема нужда от уриниране, парене и болка. Възвръща силата и мъжката енергия като по този начин ефективно регенерира мъжката увереност за по-дълго време!
Ефекта от клиничните изпитвания е поразителен – установена е 96% успеваемост в облекчаване на симптомите и подобряване на функциите на Простатата. Съдържанието на Мумио, който е известен в Аюрведата като “унищожител на слабостта”, възвръща силата и мъжката енергия.
Препоръчителна профилактика за мъже над 55 години по 1 таблетка дневно.
С ПРОСТАИД МЪЖЪТ Е ОТНОВО МЪЖ!
ПРОСТАИД е безвреден и може да се приема дълго време.
ПРОСТАИД дава на мъжете нормален живот!
БЕЗ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ!

Състав: Мумио – 212,46 мг.; Мутила оциденталис – 106,23 мг.; Златнец/Дръжков пипер – 53,11 мг.; Ветиверово масло – 3,00 мг.; Сандалово дърво – 0,25 мг.;

Начин на употреба: два пъти по една-две таблетки дневно.

УПОТРЕБА:

Една до две таблетки дневно с вода.

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com