РУПИКСИАО (Rupixiao) – 36 т. ( ТНТ-21 )

 

 

ДЕЙСТВИЕ:

Регулира хормоналния баланс и действа благоприятно на млечната жлеза. При мастопатия.
Една от най-честите прояви на хормоналния дисбаланс при жената е мастопатията. Много жени се сблъскват с този проблем и живеят в постоянен страх от по-нататъшното му развитие. Те опипват в различни части на гърдите болезнени уплътнения, които имат цикличен характер, а понякога и така наречената “бучка”, която ги плаши до смърт. Препоръчвам горещо на тези жени да не ги обзема паника, защото често зад тази симптоматика се крие мастопатията в различните си форми. Но това може да установи само от лекар специалист с необходимите диагностични методи и наблюдения.
В китайската традиционна медицина съществува природно средство, което е способно да върне променената тъкан на млечната жлеза в нормално състояние. Това е хранителната добавка Рупиксиао.
Рупиксиао оказва позитивно хармонизиращо влияние на функционалния цикъл “хипоталамус-хипофиза-яйчници” и на всички регулирани от този цикъл процеси, а също така нормализира чернодробната функция, която е необходимо условие за възстановяване на нормалния хормонален фон. Рупиксиао не е хормонален препарат. Китайските лекари считат, че е добро средство при мастопатия в начален и среден стадий. При клинични изпитания е установено, че в болшинството от случаите се наблюдава тенденция към подобряване на състоянието на тъканта на млечната жлеза, намалява или изчезва болевият синдром.
Изследванията са правени на жени на възраст между 20 и 45 години с мастопатия в двете и форми: фибро-кистозна с преобладаване на фиброза и с преобладаване на кисти. Дозата е била 5 капсули три пъти на ден, един час след хранене, в продължение на 1 месец. Резултатите от клиничните изпитания са следните:
• изчезване на болевия синдром на седмия ден;
• положителна ехографска динамика;
• подобряване на самочувствието в 90% от пациентите;

СЪДЪРЖА:

Корен от женшен, Талус ехлоние, Корен от Рапонтица, Гкухарче, Коса от сафлор, Корен от Трихосантис, Каулис спатхолоби, Корен от пекние рубра, Корен от моутан, Класовидна пришница, Сарагасум, Плод от форзиция, Корен от нотоженшен, Корен от живениче, Корну черви.

ОПАКОВКА:

36 таблетки

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Първата седмица по 2 таблетки три пъти дневно, след хранене.
Втората и третата седмица по 3 таблетки, три пъти дневно.
Максималният курс е три месеца, два пъти в годината.

БЪДЕТЕ ОТГОВОРНИ към себе си !

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com