САБЕЛНИК-ЕВАЛАР -таблетки по 0,5 гр.60 бр.

 

 

ОПИСАНИЕ :

Сабелник-Евалар® се препоръчва като общоукрепващо средство при повишени натоварвания на опорно-двигателния апарат. Прилага се в комплексно лечение на костно-ставни заболявания (артрити, артрози, подагра, остеохондроза и др.), ефективен е и при ревматоиден полиартрит. Съчетава се с други, предписани от лекар средства и физиотерапевтични методи на лечение.

Блатният сабелник е удивително растение, което природата е надарила с необикновена лечебна сила. Силата му е в комплекса биологично-активни вещества, по-точно дъбилни, които определят противовъзпалителните, болкоуспокояващи, регенериращи и антибактериални свойства на сабелника.

- оказва изразено противовъзпалително действие при болни с ревматоидни и реактивни артрити;
- помага за премахване на болковия синдром, мускулното напрежение и отоците на ставите;
- спомага за понижаване дневната дозировка на нестероидните противовъзпалителни препарати и хормони (в много от случаите е възможно и пълното им отменяне).
- практически няма странични ефекти.

ПРИЛОЖЕНИЕ :

За вързрастни по 1 таблетка дневно по време на хранене. Продължителност на пирема – 20-30 дни. При необходимост курсът може да се повтори с 10-дневно прекъсване. За достигане на максимален ефект на въздействие се препоръчва съвместно приложение на таблетки и крем Сабелник-Евалар®.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ :

Индивидуална непоносимост, бременност, кърмене.

 

 

БЪДЕТЕ ОТГОВОРНИ !

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 80302/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com