Самбукус Капки Супер Концентрат 30 ml

 

 

ОПИСАНИЕ :

 

Имуностимулиращите свойства на черния бъз (Sambucus nigra) са отдавна познати. С лечебна цел се използват листата, цветовете, корените и плодовете. Счита се обаче, че плодовете са най-активните части на растението. Съставът им е богат на витамин С, каротин, токофероли, монозахариди, дъбилни вещества, органични киселини и др.

Плодовете на черния бъз притежават мощно укрепващо действие и повишават съпротивителните сили на организма срещу грип, простуда и други от т. нар. „зимни болести”. Плодовете на черния бъз са много добър източник на алкалоида самбуцин, известен със способността си да укрепва стените на капилярите.

Стандартизираният екстракт* от черен бъз в продукта на Nature’s Way – Самбукус капки (Sambucus drops), притежава силно имуностимулиращо, биоактивно действие!

Стандартизираните екстракти* гарантират, че количеството от активните вещества е спазено, както и че методът на екстракция е изцяло професионален!

Самбукус капки (Sambucus Drops) е източник на силно концентриран BioActives® екстракт от висококачествени, култивирани плодове на черен бъз, стандартизиран до флавоноиди (антоцианини). Черният бъз, от който е извлечен екстракта е източник на по-високи нива на естествено срещащи се флавоноиди. Продуктът е с висока, клинично тествана биоактивност и се усвоява перфектно от организма! Не съдържа разтворители! 1 ml доставя 100 mg екстракт, получен от 6400 mg свежи плодове от черен бъз! 10 пъти по-концентриран в сравнение със сиропите от серия Самбукус!

Стандартизираният екстракт* от черен бъз притежава мощно терапевтично действие при отслабена имунна система, вирусни и бактериални инфекции, простуда, кашлица и др. Повишава съпротивителните сили на организма и съкращава времето за възстановяване. Подобрява състоянието на дихателните пътища и облекчава симптомите при белодробни проблеми.

Известно е още, че черният бъз е полезен за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система, регулира обмяната на веществата и подобрява храносмилането. Действа тонизиращо и увеличава енергията.

Приложение: Допринася за поддържане на нормалното състояние на имунната система.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Дозировка: Да се разтвори във вода или да се приема директно.

Странични ефекти: Няма наблюдавани.
БЪДЕТЕ ОТГОВОРНИ !

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com