Сода бикарбонат – БЕЗ АЛУМИНИЙ, ВЕГАН

 

 

ОПИСАНИЕ :

КЪДЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРИЛОЖИ СОДАТА

 1. Профилактика и лечение на рак.
 2. Лечение на алкохолизъм.
 3. Отвикване от цигарите.
 4. Лечение на всички видове наркомания и токсикомания.
 5. Изчистване от олово, кадмий, живак, талий, барий, бисмут и други тежки метали в организма.
 6. Извеждане на радиоактивните изотопи от организма, профилактика на радиоактивното заразяване.
 7. Извличане и разтваряне на вредните натрупвания в ставите, гръбначния
  стълб, камъни в жлъчката и бъбреците, т.е. лечение на радикулитите,
  остеохондрозата, полиартрити-те, подаграта, ревматизма,
  бъбречно-каменната болест, жлъчните камъни, разтваряне камъчетата в
  черния дроб, жлъчните канали, стомаха и бъбреците.
 8. Прочистване на организма за подсилване на вниманието, съсредоточеността, равновесието и растежа на неуравновесените деца.
 9. Прочистване на организма от отрови, отработени при яд, злоба,
  ненавист, завист, съмнения, недоволства и други вредни чувства и мисли
  на човека

 

В алкалния организъм се активизира водата т.е разпадането и на йони H и OHза сметка на аминните основи, аминокиселините, белтъците,ферментите, нуклеотидите на РНК и ДНК.

Затова, за подобряване всмукването на содата от червата, тя се приема с горещо мляко. В червата содата реагира на аминокиселините на млякото,като образува алкални натриеви соли на аминокиселината, които по-лесно,отколкото содата, се всмукват в кръвта и повишават алкалните резерви на организма.

Содата се приема при натравяне с метанол, етилов Содата се приема при натравяне с метанол, етилов спирт,формалдехид,малатион,трихлорфон, бял фосфор, фосфороводород, флуор, йод, живак иолово (Справочник на терапевта, 1969). Разтворът на содата, натриевхидроксид и амоняк се приемат за унищожаване (дегазация) на бойните отровни вещества

За отвикване от цигарите – изплакване на устата с гъст разтвор сода илиомазване на устната кухина със смесена със слюнка сода– содата се слага на езика, разтваря се в слюнката и предизвиква отвращение към цигарите при пушене. Дозите са малки, за да не се нарушава храносмилането.

За отслабване на диабета се приема сода с мляко.Содата е полезна за освобождаване от депресията, също и горещото мляко.Содата е дадена за широка употреба на хората. Но те не знаят за това и често приемат вредни и разрушаващи лекарства” (ГАЙ11, 5151).

За обичайното прочистване на червата може да се добави редовен прием на питейна сода, която има способността да неутрализира много отрови.Това е изумително предпазно средство против много болести, в частност и рак. Ако все още не сте приемали сода, то започнете с малки дози – по половин кафена лъжичка, два пъти на ден. Постепенно дозата може да се увеличи.  При болки в слънчевия сплит и тежест в стомаха се приема много повече. Но винаги трябва да се започне от малки дози.

Лечение с лимон и сода

Лимонът е вълшебен плод ,който има способността да убива ракови клетки ,когато содата е неутрализирала киселинността му.

Лимонено- содената  смес ,която поглъщате докато спира да шупти е 10 000 пъти по-силна.  Ако имате ракови клетки ,ако сте имали ,ако имате разсейки – тя действа.

Добавената сода към вашия лимонов сок ще промени PH  на тялото към алкална ,каквато всъщност трябва да бъде,за да сте здрави.Лимонът е ефикасен срещу вътрешни паразити и червеи,регулира високото кръвно налягане и е антидепресант,намалява стреса и нервните разстройства.

Содата трябва да се приема на гладно – 20-30- минути преди хранене/не веднага след храна,ефектът може да е обратен/Започва се с малки дози – 1/4 чаена лъжичка, с постепенно увеличаване на дозата.Содата може да се разтвори в една чаша гореща преварена вода/горещо мляко/ приема се от 2 до 3 пъти на ден.

Приемане : по 3 ч.л.дневно в продължение на 1-2 месеца.

Лек против рак от хлебна сода и кленов сироп.

Смесете 3 части кленов сироп с 1 част хлебна сода (без съдържание на
алуминий), разбъркайте сместа на слаба температура (не повече от 45о С) в
продължение на 5 минути и приемайте по 3 ч.л. дневно в продължение на
1-2 месеца.

Ако вкусът е неприятен, значи сте прегорили сместа, което лесно може да стане.

Променете диетата си като не приемате месо и особено никаква захар!, а също и никакво бяло брашно.

 

БЪДЕТЕ ОТГОВОРНИ !

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com