СПИРУЛИНА (Spirulina) – 500 mg., 90 т. ( ТНТ-21 )

 

ДЕЙСТВИЕ:

Спирулина е синьо-зелено водорасло, богато на хранителни вещества. Спирулина поддържа имунната система и чревната микрофлора. Спирулина (Spirulina platensis) е  със структура и под формата на спирални влакна. Тя съдържа пълноценни протеини (65 %), които включват 18 аминокиселини (8 от тях не се синтезират в организма и се наричат незаменими), В12  и рибонуклеинова и дезоксирибонуклеиновата киселина, фикоцианин ксантофил, които имат антитуморна активност.
Спирулината (Spirulina platensis), дава енергия и яснота на ума, увеличава метаболизма в организма, подобрява имунитета (препоръчва се за чести настинки), тя съдържа фибри, които допринасят за редовното прочистване на червата и отделянето на токсични вещества, разграждането и излишните мазнини. Използва се успешно за предотвратяване на рак на дебелото черво. Хранителните вещества в 1 грам спирулина са равни на съдържанието на 1 кг. различни зеленчуци. Уникален източник за попълване на човешкото тяло с пълни протеини, микроелементи и витамини.

Спирулината може да подпомогне и растежа на полезните бактерии в червата, сред които и видовете Lactobacillus. Хранителните добавки със спирулина се приемат за потискане на апетита, за предпазване от рак на устната кухина, за подобряване на симптомите на т.нар. хиперкинетично разстройство с нарушение на вниманието (популярно и с английското си съкращение ADHD), за блокиране на алергични реакции и за справяне с умората.

 

СЪДЪРЖА:

Състав (500 mg. таблетка):
Спирулина ( Spirulina ):

ОПАКОВКА:

90 таблетки

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

По 2-3 таблетки два пъти дневно, след хранене.

 

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com