СТЕВИЯ

 

 

ОПИСАНИЕ:

спомага за нормализиране на кръвната захар;  понижава нивата на холестерола в кръвта;  способства за изхвърляне на токсините от организма;  намалява влечението към алкохола и никотина;  действа тонизиращо и забавя стареенето;   подходяща за включване в диети за отслабване.

Действие: Стевията оказва общо тонизиращо действие, възстановява силите след нервно и физическо изтощение и намалява процесите на стареене. Тя е незаменимо средство за болните от сърдечно-съдови заболявания и захарен диабет, т.к. стевиозидите стимулират секрецията на инсулина. Многобройни изследвания доказват, че при редовно използване на стевия се намалява съдържанието на захар, радионуклеиди и холестерол в организма, подобрява се регенерацията на клетките и коагулацията на кръвта, укрепват се кръвоносните съдове и се нормализира кръвното налягане. Стевия има тонизиращо действие, възстановява силите след продължително психическо и физическо натоварване, укрепва сърцето и понижава нивото на холестерола. Помага за по-бързото възстановяване на функциите на организма след химио- и лъчетерапия.

Стевията е абсолютно безвредна. Изследванията доказват липсата на токсичност и мутагенност на компонентите, съдържащи се в нея. Тя може да се използва всекидневно като естествено сладък чай. Натуралната билка стевия, на филтър е естествено сладък чай, от който не се напълнява. Напротив чаят от стевия повишава обмяната и има благоприятно действие както при наднормено тегло, така и при диабет. Укрепва сърцето и понижава нивото на холестерола.

Състав: Стевия лист – Stevia Rebaudiana
Начин на употреба: 1 филтърно пакетче се залива с 250 мл вряща вода. Запарва се 5-8 мин и се прецежда. Приема се 2 – + пъти дневно.

 

БЪДЕТЕ ОТГОВОРНИ !

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com