СУПЕР ШИЙТАКЕ 275 мг.

 

 

ОПИСАНИЕ :

 • Екстракт и плодно тяло от Шийтаке + Майтаке екстракт TD-фракция.
 • Под формата на таблетки.
 • Мощен имуностимулатор.
 • Укрепва цялостната имунна система.
 • Подпомага функцията на черния дроб.
 • Оказва противотуморен ефект.
 • Притежава изразени антимикотични свойства.
 • Силно противовирусно, противотуморно и противовъзпалително действие.
 • Нормализира кръвното налягане.
 • Намалява нивата на кръвната захар и холестерола в кръвта.
 • Дава жизненост и енергия.
 • Хранителна добавка.
 • Производител – САЩ.

Създадена през 1991 г., Mushroom Wisdom Inc. e лидер в производствто на продукти на базата на известните с уникалните си лечебни качества, медицински /китайски/ гъби. Компанията предлага богата продуктова линия, както и конкретни продукти насочени към отделен проблем.

Всички гъби са отглеждани в екологично чисти райони на Китай, без пестициди, хербициди и изкуствени торове. Всеки един от готовите продукти преминава под строги контролни, лабораторни тестове за чистота и качество.

Познати от векове с техните лечебни свойства, лековитите гъби в Китай с право са си спечелили названието ”елексир на живота”. Науката, която обстойно изучава лечебните свойства на китайските гъби се нарича фунготерапия. Много и различни са заболяванията, които се повлияват от тях, а значението им за превенция на тези сериозни болестни състояния е изключително широко. Всяка от гъбите има своя собствена сила в борбата за човешкото здраве. Kитайските витални гъби са изключително средство за подпомагане на организма за справяне с най-тежките заболявания и поддържане на всички органи и системи в хармонично състояние.

Още от древността гъбата Шийтаке се цени като тонизиращ препарат за дълголетие, лек за сърце, срещу злокачествени заболявания – както за предотвратяване на тяхната поява, така и при лечението им. Действието и свойствата на гъбата Шийтаке са добре познати и подробно изследвани.

Гъбата има широк спектър на действие - високоефективно противовирусно, противотуморно и противовъзпалително.

Противотуморното й действие се дължи предимно на съдържащия се в гъбата полизахарид лентинан. Той е модератор на биологичната реакция, който засилва действието на имунната система срещу рака, подобрява действието на Т-лимфоцитите. Те от своя страна стимулират макрофагите и организмът започва да отделя веществото перфорин – високомолекулен белтък, който унищожава злокачествените клетки. Той буквално перфорира  външната мембрана на туморните клетки, вследствие на което те губят течност и загиват. Множество клинични проучвания върху раково болни, приемащи  лентинан, показват по-висок процент на оцеляване, по-високо качество на живот, както и минимизиране на риска от повторна поява на рака.

Шийтаке намалява холестерола, регулира кръвното налягане, предпазва от сърдечен удар, действа общоукрепващо върху целия организъм. Притежава противовъзпалително, адаптогенно и противовирусно действие. Подобрява паметта, увеличава мускулната сила.

Начин на прием: По 4 таблетки дневно или по 2 таблетки 2 пъти дневно.

Съдържание (в 1 таблетка) дн. доза
Шийтаке екстракт 12:1 100 mg 400 mg
Шийтаке (плодно тяло) 175 mg 700 mg
Майтаке екстракт TD-фракция 25 mg 100 mg
от който 10% активенпротеоглюкан
Витамин С (L-аскорбинова киселина) 20 mg 80 mg

Други съставки: Mикрокристална целулоза, дикалциев фосфат, силиций, естер на мастна киселина, метилцелулоза. Не съдържа: Захар, мая, плесени, царевица, сол, пшеница, соя, изкуствени оцветители,  млечни продукти, консерванти, синтетични пестициди или торове.

Забележка: При бременност и кърмене се консултирайте със специалист преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

 

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com