ФЕТ БЪРНЪР – ТЕРМОГЕНЕН КОМПЛЕКС – 120капс

 

 

ОПИСАНИЕ:

Термогенен комплекс за управление на теглото. Създаден въз основа на препоръки от водещи изследователи. Концентрирана EGCG формула.Повечето хора са объркани от множеството съвети за това как да достигнат до идеалното тегло. Слисани са от дълъг списък от непроизносими съставки.
Суонсън термогенен комплекс обещава да направи живота Ви малко по-лесен, само с три прости, но ефективни диетични съставки. Първо, налице е зелен чай, любимец на съвременните диети по целия свят. Тайната на ползите на зелния чай за управление на здравословно тегло е едно съединение, известно като EGCG, които ние сме оптимизирали в мощна 135 мг / капсула в нашата формула. Следва натуралния кофеин, изпитан истински термогенен агент, който наистина няма равен по своите качества. И накрая патентования тхром пиколинат, рядък минерал, който доказано изгаря мазнините и насърчава чистото мускулно развитие. Толкова е просто. Три съставки, една ефективна формула. Вие предоставя воля, а термогенния комплекс подкрепа, трябва да се успее.Допълнителни данни:

Хром (от Chromax ® хром пиколинат) 125 мг
Екстракт от зелен чай (Camellia sinensis) (листа) 337,5мг
(стандартизиран до 95% полифеноли)
EGCG (епигалокатехин-3-P-галат) 135 мг
Кофеин (кофеин безводен от кафе на зърна) 75 мг

Други съставки: желатин, може да съдържа една или повече от следните състаки: микрокристална целулоза (растителен влакна), магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Начин на употреба: Хранителна добавка. Вземайте по една капсула два пъти на ден с вода преди хранене. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да не се използва от лица под 18 години. Да се съхранява на недостъпно
за деца място. ВНИМАНИЕ: Не приемайте този продукт, ако сте бременна или кърмите. онсултирайте се с вашия лекар, преди употреба, ако приемате лекарства. Прекратете употребата му, ако получите обилно изпотяване, главоболие или тремор. Тъй като хромът може да повиши чувствителността към инсулин и да повлияе на нивата на глюкозата да не се изпозлва от диабетици.

Производител: Swanson Health Products.

Вносител:
Билки ЕООД – www.swanson.bgБЪДЕТЕ ОТГОВОРНИ ! 

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com