ХЕПИЛАКС – табл.510 мг. (Sintal Group)

 

 

ОПИСАНИЕ :

Хранителнa добавкa с Грифония, магнолия, валериана, калифорнийски мак, витамини и амино киселини. Комбинацията от растителни съставки в този продукт има  релаксиращ и успокояващ ефект, и следователно допринася за улесняване на съня. Може да се използва за продължителни периоди от време, без да води до пристрастяване.

СЪДЪРЖАНИЕ :

Грифония – Контролира апетита и съня и се бори с депресията, проблеми с храненето и различни зависимости. Семето на Грифонията покачва нивото на серотонин в мозъка.

Валериана – в състояние е да намали нервната дейност, успокоява мозъка и отпуска напрегнатите мускули така, че сънят може да настъпи по-естествено.

Калифорнийски мак – притежава успокояващо, анестезиращо, противовъзпалително действие. Използва се при нарушения на съня, повишена нервна възбудимост, като антистресово и седативно средство при нервни и психични разстройства.

Хиперицинът – има положително влияние върху мозъка и върху психиката, играе важна роля при пренасянето на нервните импулси.

Магнолия – намалява психическия стрес и физическото безпокойство и оказва седативно действие на централната нервна система.

Мелатонинът оказва хипнотично въздействие. Спомага за по-бързо предизвикване на съня и за значителното подобрение на качеството му.

УПОТРЕБА:

Препоръчителен дневен прием: 1-2 таблетки на ден, половин час преди лягане.

 гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com