ХЛОРОФРЕШ

 

 

ОПИСАНИЕ :

 

-Съдържа концентриран хлорофилин комплекс
-Неутрализира неприятната миризма на храносмилателния тракт
-Дезодорира чревния тракт
-Продуктът е 40 пъти по-мощен от обикновения Хлорофреш
-25 капки доставят 100мг хлорофил
-Не съдържа алкохол
-Не съдържа консерванти

 

Chlorofresh- хлорофил на капки Хлорофреш съдържа най-висок клас течен хлорофил, извлечен от листа на черница Morus Alba . Той е безопасен, лесноусвоим и ефективен вътрешен освежител, дезодорант и детоксикатор. Хлорофилът е дар от природата и носи редица ползи за човешкото тяло. Той е ефективен агент, който помага на организма да се пречисти от токсините и да се справи с инфекциите. Приемането на хлорофил подпомага кръвоносната и храносмилателната система. Умереното количество мед, включено във формулата на Chlorofresh, въздейства благоприятно на храносмилателния тракт и поддържа нормалното състояние на храносмилателната система. Натрият пък, със своите бактерицидни и антимикробни свойства, допълва предназначението на продукта. Chlorofresh e изключително полезен, защото: Съдържа концентриран хлорофилин комплекс Неутрализира неприятната миризма на храносмилателния тракт Дезодорира чревния тракт Е 40 пъти по-мощен от обикновения Хлорофреш 25 капки доставят 100мг хлорофил Не съдържа алкохол Не съдържа консерванти

 

Приложение:

Допринася за достигане на нормалните нива на токсините и другите замърсявания в стомашно – чревния тракт. Дезодорира чревния тракт.

Забележка:

При бременност и кърмене се консултирайте със специалист. Може да се появи временен, лек лаксативен ефект. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза. Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Странични ефекти:

Няма наблюдавани.

Дозировка:

Добавете 25 капки към пълна чаша /240 ml/ вода или сок. Изпийте незабавно. Може да се използва като вода за уста за изплакване или гаргара.
БЪДЕТЕ ОТГОВОРНИ !

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com