ЦИСТРИЛ – капсули от 540 мг. (Sintal Group)

 

 

ОПИСАНИЕ :

Хранителна добавка, която предлага ефективно решение за всички, които страдат от възпаления и смущения на пикочно -половата система. Подобрява физиологичното благосъстояние на пикочните пътища, има антибактериален и противогъбичен ефект. Системната употреба на ЦИСТИРИЛ води   до намаляване  на  появата, честотата и тежестта на пикочните инфекции. Цистирил е синергичен и балансиран комплекс от билкови екстракти и хранителни съставки със силно антибактериално действие. Те са изцяло натурални и  представляват важни за организма вещества, които имат за цел да подобрят общото функционално състояние на човека.

СЪДЪРЖАНИЕ :

Червената боровинка е най-мощният  антиоксидант. Листата й се използват при възпаление и камъни в пикочните пътища като пикочогонно и противовъзпалително средство.

   Салвията има антибактериален и противовъзпалителен ефект. Освен  първокласен антисептик, тази билка укрепва имунната система, подобрява хранисмилането и действа благоприятно при наличието на менструални болки.

 Маслото от манука има мощно антисептично,  противовъзпалително,  антивирусно и бактерицидно действие. Предпазва от предаване на инфекции, гъбички и бактерии по полов път и е едно от най-ефективните средства  използвани срещу цистит и уретрит.

  Д-манозата подпомага премахването на вредните микроорганизми, като намалява способността им  да се придържат към тъканите на пикочните пътища, подпомага имунната система и производството на цитокини, които се борят срещу инфекции и болести.

УПОТРЕБА :

1 капсула два пъти дневно в продължение на първите три дни, след това по 1 капсула дневно в продължение на най-малко една седмица.

Да не се използва в случай на бременност или кърмене!

 

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com