ЦИТРО ПЛЮС 800

 

 

ОПИСАНИЕ :

 

Грейпфрутите, които се използват за Цитро Плюс, са отгледани по стандартите на сертифицираното organic производство. Екстрактът от семена на грейпфрут покрива стриктните изисквания на законодателството на Европейския Съюз. GSE-Vertrieb е сертифициран от Ecocert (DE-OKO-024).

Високото качество на Цитро Плюс се поддържа и подсигурява чрез методи за постоянен контрол и анализ от известна независима немска лаборатория. Съдържанието на всяка партида редовно се проверява, за да бъде сигурно, че тя не съдържа никакви остатъчни вещества. Това е гаранция, че в екстракта не са добавени изкуствени консерванти.  По този начин се доказва, че Цитро Плюс не съдържа бензетониев хлорид, триклосан, както и хлорни и фосфорни органични пестициди.

GSEVertrieb, производител на Цитро Плюс, е единствената компания, която използва organic глицерин за производството на екстракт от семена от грейпфрут.

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на имунната и сърдечно-съдовата системи, както и за защита на клетките от оксидативен стрес.

Забележка: Разклатете добре преди употреба! Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка: За възрастни: 15 капки, 3 пъти дневно, с повече вода. За деца под 12 г. : 7 капки, 3 пъти дневно, с повече вода. Не се препоръчва за деца под 2 години.

Странични ефекти: Няма наблюдавани.

Съдържание: в една доза-15 капки/0,8 ml дн.доза
Биофлавоноиди от грейпфрут 6.5 mg 19.5 mg
Витамин С (L-Аскорбинова киселина) 24.3 mg 73 mg
Калории 2 kcal 6 kcal
Енергия 8.3 kJ 25 kJ
Протеини 0.003 g 0.01 g
Въглехидрати 0.8 g 2.5 g
Мазнини 0 g 0 g

Други съставки: Растителен глицерин (84%)  и вода.

Не съдържа: Палмово масло и алкохол.

Разфасовка: 50 ml

Производител: GSE Vertrieb GmbH, Germany

 

БЪДЕТЕ ОТГОВОРНИ !

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com