ЧАЕН СВЯТ

 

 

ОПИСАНИЕ :

 

Чай Каркаде – Чаен свят

Чаят от каркаде се използва предимно като тонизираща и ободряваща напитка, благодарение на високото си съдържание на витамин С. Изключително популярен и търсен по целия свят.Може да се пие и охладен през летните месеци.

Състав: цвят каркаде.
- филтър, без конец по 1,5 гр.

 

Зелен чай – Чаен свят

В зеления чай са открити повече от 100 вещества, като се открояват антиоксидантите (флавоноиди) – вещества които обезвреждат натрупаните в излишък свободни радикали в клетките на организма и съдействат за намаляване на риска от редица заболявания. С редовния прием на зелен чай ще допълните Вашето правилно хранене, осигорявайки си тези съставки по естествен път.

Състав: зелен чай.
- филтър, без конец по 2,0 гр.

 

Чай Мате – Чаен свят

В чаша поставете едно пликче с чай, залейте с вряща вода и запарете за 5-6 минути. По избор може да допълните освежаващия вкус на напитката със захар или мляко. Чаша МАТЕ Ви предлага хранителни качества и здраве чрез съдържащите в себе си витамини А, С, Е, В комплекс, рибофлавин, каротин, никотинова киселина, биотин, магнезий, калций, желязо, натрий, калий, манган, хлорофил и др.

Състав: чай мате.
- филтър, без конец по 1,5 гр.

 

Чай Ройбос – Чаен свят

В чаша поставете едно пликче с чай, залейте го с вряща вода и запарете 3-4 минути. По избор може да до-пълните освежаващия вкус на напитката със захар или мляко. Чаша РОЙБОС съдържа октивни вещества с мощно антиоксидантно действие. С нея допълвате дневната си норма от витамини.

Наслаждавайте се на идеалния заместител на други топли и студени напитки.

Състав: ройбос.
- филтър, без конец по 2,0 гр.

 

Черен чай – Чаен свят

Черният чай е традиция в много страни. В продължение на хилядолетия печели почитатели от Китай до Англия, от индия до Америка и от Япония до Мароко, оставяйки белег върху всяка една цивилизация, което ги прави част истинската хранителна култура на добрия вкус.

Състав: черен чай.
- филтър, без конец по 1,5 гр.

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com