ЮКА

 

 

ОПИСАНИЕ :

 

Юка е вечнозелено растение, растящо в САЩ, Мексико и Карибските острови. Прилича на палма с дебело, късо стебло, а цветовете му – на бели звънчета. Има разкошен аромат.

Екстрактът от юка е богат на ензими, сапонини хлорофил, антиоксиданти и други активни съставки. Подкрепя стомашно-чревната дейност и перисталтиката. Улеснява усвояването на храната.

Сапонините, съдържащи се в юката,  задоволяват потребността на тялото от ензими, витамини, минерали и други ценни хранителни компоненти.

Освен всичко останало, юка детоксикира организма и подпомага имунитета. Благоприятства нервната система.

Като лечебно средство, юка се използва при остеоартрит, високо кръвно налягане, мигренозно главоболие, възпаление на дебелото черво (колит), висок холестерол, стомашни нарушения, диабет, нарушено кръвооросяване, различни болестни състояния на черния дроб и жлъчния мехур.

Приложение:

„Дърво на живота”! Допринася за нормализиране нивата на токсините в организма, за нормалното функциониране на храносмилането, стомашно-чревната, ставната, нервната и имунната системи, както и за нормалната концентрация на холестерола.

Забележки:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Дозировка:

По 2 капсули 2 пъти на ден с повече вода, за предпочитане с храна.

БЪДЕТЕ ОТГОВОРНИ !

гр. София 1301, ул. “Три уши” № 5, Tel.: 02/9 892 803; Mobile: 089/8 424 064; e-mail: janin@janin-bilki.com